Skriv i feltet under for å søke eller du kan klikke på ett av stikkordene nedenfor.

  • Personvern

    Samsvar med personopplysningsloven
    ONEPARK er opptatt av å følge personvernreglene og har løpende dialog med myndighetene. Informasjon, skilting, internkontroll og sletterutiner er utformet i samarbeid med Datatilsynet. ONEPARKs personvernerklæring kan leses her: https://onepark.no/personvern-og-cookies

    Innsyn i personopplysninger
    Du har rett til innsyn i ONEPARKs behandling av dine personopplysninger, jf. personopplysningsloven § 18, første ledd.

    ONEPARK er behandlingsansvarlig i henhold til personopplysningsloven.

    Formålet med ONEPARKs behandling av dine personopplysninger er regnskap, fakturering og revisjon, betalingsverifiseringer, administrative og juridiske formål, statistikk og markedsføringsanalyse, systemtesting, vedlikehold og utvikling, kundeforskning og undersøkelser, samt å hjelpe oss i fremtidige relasjoner med deg. Hvis vi bruker informasjonen i forbindelse med statistikk eller markedsanalyse vil informasjonen din bli anonymisert.

    ONEPARK kan behandle følgende typer av personopplysninger: Navn, adresse, mobilnummer, epostadresse, kjøpshistorikk, kjennemerke for kjøretøy og videoopptak. Den konkrete behandlingen vil bero på om du er medlem av kundeklubb, oppgjørsform og hvilket p-hus som er besøkt. ONEPARK kan koble personopplysninger til informasjon fra offentlig tilgjengelige registre.

    ONEPARK kan bruke underleverandører i Norge eller utlandet for å håndtere de personopplysninger som samles inn. ONEPARK forsikrer seg om at hensiktsmessige kontraktsmessige sikringstiltak i henhold til personopplysningen er på plass. ONEPARK bruker Nets som underleverandør for gjennomføring av transaksjoner. Nets er ansvarlig for lagring av kortnummer. ONEPARK kan bli pålagt å utlevere informasjon til andre i henhold til lov.

    ONEPARK forstår hvor viktig sikkerhet er for våre kunder. Alle personopplysninger blir lagret i et sikkert miljø. ONEPARK verken selger eller leier ut personopplysninger til noen tredjepart.

    Fant du ikke det du lette etter? Kontakt oss her.

    Øvrig informasjon: Nasjonale parkeringsregler, Parkeringstilsynet, Parkeringsforskriften