Som ansatt må du opprette profil i Autopay og registrere fordelsparkering.

Autopay er installert på alle parkeringsområdene på Oslo lufthavn - inkludert parkering for ansatte.

Onepark tar over driften av parkering på Avinors C-, D- og E-lufthavner. Som ansatt vil den eneste endringen være at du må overføre din parkeringstillatelse fra APCOA til ONEPARK. Dersom du ikke har gjort dette innen 1. oktober (D- og E-lufthavner) og 1. juni (C-lufthavner) vil du bli fakturert til ordinære kortidstakster.

Du må opprette Autopay-profil og registrere fordelsparkering

Autopay er i dag integrert med Avinors IDCardService system via et API. Dette gir ansatte hos Avinor tilgang til parkeringsprodukter til redusert pris.

Opprett en profil via https://autopay.io, alternativt bruke tidligere opprettet profil. Deretter må du registrere fordelsparkering, og det gjør du her: https://autopay.io/external/signup/avinor

Brukerveiledning og e-læring finner du her

E-læring er tilgjengelig fra 15. september 2022.


Det er etablert en løsning for alle ansatte på lufthavnene med rabattert parkering. Løsningen for ansattparkering baserer seg på registrering i Autopay-systemet med egen registrering for ansatte basert på ID-kort eller søknad om ID-kort. Du vil få tilgang til avtalen din og selv administrere hvilke biler som skal ha tilgang. Kun første bil som passerer inn vil få tildelt rabatt.

Registreringen er fullført når ansattparkering ligger som en parkeringstillatelse i din profil.

Vanlige spørsmål tilknyttet ansattparkering og Autopay generelt finner du her.


Kontaktinfo
Har du spørsmål kan du kontakte Onepark:
Telefon: 64 81 19 80 (døgnbemannet)
E-post: lufthavn@onepark.no