Vegbeskrivelse

Adresse

Oslo Airport, Gardermoen Trandumvegen

2058 Akershus

DSC 4346

Forhåndsbestill parkering her.

Parkering på Oslo lufthavn

Parkering på Oslo lufthavn inkluderer flere ulike områder. Uteområdene lengst unna terminalen har gratis shuttlebuss til terminalen. Dette gjelder områdene P2-P6. Ulike takster gjelder for hvert enkelt område.

Forhåndsbestill parkering

Sikre deg best pris og plass. Forhåndsbestill parkering her.

Det lønner seg alltid å være tidlig ute med å bestille parkering, og man kan forhåndsbestille parkering helt inntil 2 timer før ankomst. Dersom man har mulighet til å planlegge reisen i god tid, blir prisen på parkering lavere. Det er altså billigere å bestille på forhånd, samt at det vil være billigere jo tidligere man bestiller. Det skal lønne seg å være tidlig ute med å bestille parkering. Du kan avbestille parkeringen inntil 2 timer før.

Drop-in priser

Prisene på Oslo lufthavn er dynamiske og varierer avhengig av ukedag og klokkeslett. Her kan du se estimert pris for din parkeringstid ved innkjøring nå, estimer.

Priser for kortidsparkering her.

Park&Go

Park&Go er lokalisert ved korttid avgang - nærmere innsjekkingsskranken kommer du ikke med bil!

Ved ankomst Park&Go kjør gjennom fotosluse og parker på første ledige p-plass. Nøkkelen leverer du i ekspedisjonen på Park&Go. Ved tilbakekomst henvender du deg i ekspedisjonen på Park&Go hvor du leverte bilnøkkel. Bilen hentes på plan 5 i P10 som er samme høyde som avgangshallen. Maks høyde på bil 2,3 m.

Det er viktig at du leser bekreftelsesmailen du har mottatt. Den inneholder alt du trenger å vite. Det er viktig at du sjekker at registreringsnummeret på bilen din stemmer overens med registreringsnummeret på din bookingbekreftelse. Registreringsnummeret på bilen er din parkeringsbillett.

Forhåndsbestill Park&Go her.

Av- og påstigningsfeltet ved avgangshallen

Alle biler som kjører inn foran terminalen blir automatisk registrert. Kameraer leser registreringsnummeret når man kjører inn og ut foran terminalen. Opphold inntil 7 minutter er gratis. Dette området reguleres også med Autopay. Har du stått over tiden og vil unngå faktura? Her kan du sjekke og betale.

Lading av elbil

Egne ladeområder i P10 og P11 - totalt 729 ladeplasser.

 • P10: 379 plasser, plan 3 felt 3J-3M
 • P11: 348 plasser, plan 1

Mer har overtatt driften av eksisterende ladeanlegg på P10 og P11 på Oslo lufthavn. Det betyr at du nå kan lade med Mers app eller brikke på ladestasjonene. Du kan også lade med Vipps.

HC-parkering, bilpleie mm.

Mer informasjon om dette finner du her.

Lei parkeringsplass

Det er mulig å leie parkeringsplass på Oslo lufthavn. Kontakt kundeservice.

Hvordan finne frem?

Kart over parkeringsområdene finner du her.
Her finner du oversikt over parkering i P-hus og ute.

Autopay - skiltgjenkjenning

På lufthavnen er det Autopay. Det er en parkeringsløsning basert på automatisk skiltgjenkjenning - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Ansattparkering

Her finner du mer informasjon om ansattparkering ved Oslo lufthavn og brukervilkår.

Kontakt oss

E-post: lufthavn@onepark.no
Telefon: +47 64 81 19 80 (døgnbemannet)

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.