Vegbeskrivelse

Adresse

Oslo Airport, Gardermoen Trandumvegen

2058 Akershus

DSC 4346

Forhåndsbestill parkering her.

Parkering på Oslo lufthavn

Parkering på Oslo lufthavn inkluderer flere ulike områder. Uteområdene lengst unna terminalen har gratis shuttlebuss til terminalen. Dette gjelder områdene P2-P6. Ulike takster gjelder for hvert enkelt område.

Forhåndsbestill parkering

Sikre deg best pris og plass. Forhåndsbestill parkering her.

Det lønner seg alltid å være tidlig ute med å bestille parkering, og man kan forhåndsbestille parkering helt inntil 2 timer før ankomst. Dersom man har mulighet til å planlegge reisen i god tid, blir prisen på parkering lavere. Det er altså billigere å bestille på forhånd, samt at det vil være billigere jo tidligere man bestiller. Det skal lønne seg å være tidlig ute med å bestille parkering. Du kan avbestille parkeringen inntil 2 timer før.

Drop-in priser

Prisene på Oslo lufthavn er dynamiske og varierer avhengig av ukedag og klokkeslett. Her kan du se estimert pris for din parkeringstid ved innkjøring nå, estimer.

Priser for kortidsparkering her.

Park&Go

Park&Go er lokalisert ved korttid avgang - nærmere innsjekkingsskranken kommer du ikke med bil!

Ved ankomst Park&Go kjør gjennom fotosluse og parker på første ledige p-plass. Nøkkelen leverer du i ekspedisjonen på Park&Go. Ved tilbakekomst henvender du deg i ekspedisjonen på Park&Go hvor du leverte bilnøkkel. Bilen hentes på plan 5 i P10 som er samme høyde som avgangshallen. Maks høyde på bil 2,3 m.

Det er viktig at du leser bekreftelsesmailen du har mottatt. Den inneholder alt du trenger å vite. Det er viktig at du sjekker at registreringsnummeret på bilen din stemmer overens med registreringsnummeret på din bookingbekreftelse. Registreringsnummeret på bilen er din parkeringsbillett.

Forhåndsbestill Park&Go her.

Av- og påstigningsfeltet ved avgangshallen

Alle biler som kjører inn foran terminalen blir automatisk registrert. Kameraer leser registreringsnummeret når man kjører inn og ut foran terminalen. Opphold inntil 7 minutter er gratis. Dette området reguleres også med Autopay. Har du stått over tiden og vil unngå faktura? Her kan du sjekke og betale.

Lading av elbil

Egne ladeområder i P10 og P11 - totalt 729 ladeplasser.

  • P10: 379 plasser, plan 3 felt 3J-3M
  • P11: 348 plasser, plan 1

Mer har overtatt driften av eksisterende ladeanlegg på P10 og P11 på Oslo lufthavn. Det betyr at du nå kan lade med Mers app eller brikke på ladestasjonene. Du kan også lade med Vipps.

HC-parkering, bilpleie mm.

Mer informasjon om dette finner du her.

Lei parkeringsplass

Det er mulig å leie parkeringsplass på Oslo lufthavn. Kontakt kundeservice.

Hvordan finne frem?

Kart over parkeringsområdene finner du her.
Her finner du oversikt over parkering i P-hus og ute.

Autopay - skiltgjenkjenning

På lufthavnen er det Autopay. Det er en parkeringsløsning basert på automatisk skiltgjenkjenning - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Betaling

Vi har ulike betalingsalternativer:

  1. Registrer deg på autopay.io og bli automatisk belastet på kredittkort for fremtidige parkeringer.
  2. Betal på betalingsautomat når du skal hjem. Automater står ved bussholdeplassen foran terminalen utenfor ankomsthall, ved heisene i P10, korttidsparkeringen, samt ved forplassen utenfor avgangshallen.
  3. Betal på nett innen 48 timer.
  4. Autopay-app, last ned fra App Store eller Google Play.
  5. Ettersendt faktura, fakturagebyr kommer i tillegg.

EasyPark er ikke tilgjengelig på Oslo lufthavn fra 1. januar 2022.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Ansattparkering

Her finner du mer informasjon om ansattparkering ved Oslo lufthavn og brukervilkår.

Kontakt oss

E-post: lufthavn@onepark.no
Telefon: +47 64 81 19 80 (døgnbemannet)