• Alltid åpent

 • HC-parkering

 • Bilpleie

 • Heis

 • Bredere plasser

 • Lading

Vegbeskrivelse

Adresse

1 C. J. Hambros plass 1

0164 Oslo

Onepark Sentrum P hus DSC 7841a jpeg

Vi holder åpent!

1. juli stenger Ring 1 og Hammersborgtunnelen. Du kan fortsatt parkere som vanlig her i Sentrum P-hus. Informasjon om ny innkjøring vil vi legge ut her så snart vi har mer informasjon om det.

Beliggenhet

Sentrum P-hus ligger sentralt til ved Tinghuset med kontorer og shopping i nærheten. Enkel og trygg parkering i Oslo sentrum.

Åpningstider for parkering

Alle dager kl. 00-24

Åpningstider bemannet ekspedisjon

Mandag-fredag kl. 07-21

Tips: Utgangen merket Pilestredet er nærmest Tinghuset og det er kort vei til Grensen og Karl Johans gate. Du når denne utgangen med heis fra alle plan.

Autopay / skiltgjenkjenning

Her er det installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Parkering av MC og moped

Parkering av MC og Moped er avgiftsbelagt med egne takster. Parkeringen skal skje på egne merkede områder og det er halv pris av ordinær pris for parkering av MC.

Tesla Superchargere

Dette er Europas største innendørs ladestasjon.
Ladestasjonen ligger på Plan 2 og har 18 Superchargere og er en ren V3-stasjon som leverer inntil 250 kW. Les mer om innendørs hurtiglading for Tesla her.

Lading

Det er 20 AC-ladere med betaling via Autopay i plan 2.
Laderne er lastbalanserte og kan gi opptil 22 kW. Priser oppgis i app


Bilpleie

Ibsen Bilpleie har fasiliteter i P-huset og tilbyr mange ulike tjenester.
http://www.ibsenbilpleie.no/

Makshøyde i parkeringshuset: 2,10 m

EasyPark-takstgruppe: 8430

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

Mot avgift alle dager kl. 00-24

 • Mot avgift alle dager kl. 00-24

  • Pr. påbegynte 30 minutter 58 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 580 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Egne takster for MC og moped

  • Pr. påbegynte 30 minutter 29 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 290 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil

Plan 2 – Premium bred

kr 5 100,00 pr. mnd.

kr 4 080,00 eks. mva.
Leieavtale Premium, plan 2 bred plass. Fast nummerert plass. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva. Etter bestilling vil du motta link med tillatelse fra autopay.io
Velg dato:

Plan 2 - Premium

kr 4 900,00 pr. mnd.

kr 3 920,00 eks. mva.
Leieavtale Premium, plan 2. Fast nummerert plass. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva. Etter bestilling vil du motta link med tillatelse fra autopay.io
Velg dato:

Sentrum P-hus, All inclusive parkering

kr 4 600,00 pr. mnd.

kr 3 680,00 eks. mva.
Sentrum P-hus, All inclusive parkering. Parkering alle plan. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva. Etter bestilling vil du motta link med tillatelse fra autopay.io
Velg dato:

Sentrum P-hus, lavpris parkeringsavtale nederste plan

kr 3 900,00 pr. mnd.

kr 3 120,00 eks. mva.
Sentrum P-hus, lavpris parkeringsavtale nederste plan. Kun nederste plan. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva. Etter bestilling vil du motta link med tillatelse fra autopay.io
Velg dato:

Sentrum P-hus natt/kveld/helg kun nederste plan

kr 1 590,00 pr. mnd.

kr 1 272,00 eks. mva.
Sentrum P-hus natt/kveld/helg kun nederste plan. Parkering mellom kl 15 og 09 hverdager + hele lørdag/søndag. En hel kalendermåneds oppsigelse før nytt kvartal. Pris inkl. mva. Etter bestilling vil du motta link med tillatelse fra autopay.io
Velg dato:

Behandlingstid er 1-2 virkedager.