Vegbeskrivelse

Adresse

12 Torget

1830 Indre Østfold

Onepark ikon

Autopay - skiltgjenkjenning

Her er det installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Priser

Mot avgift alle dager kl. 00-24. 3 timer gratis på hovedområdet (EasyPark: 0001) Ekspressområdet har 1 time gratis (EasyPark: 0003)

 • Mot avgift alle dager kl. 00-24

  • 3 timer gratis 0 kr
  • Deretter pr. påbegynte time 30 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer 150 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Mot avgift alle dager kl. 00-24

  • 1 time gratis 0 kr
  • Deretter pr. påbegynte time 30 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer 150 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil

Askim Næringspark parkeringsavtale

kr 550,00 pr. mnd.

kr 440,00 eks. mva.
Askim Næringspark parkeringsavtale for ansatte og andre. Gjelder hele området. Avtalen løper til oppsagt med en hel kalendermåneds varsel. Pris er inkl. mva.
Velg dato:

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.