Vegbeskrivelse

Adresse

28 Vulkan

0178 Oslo

Vulkan P hus mot mathallen

I Vulkan P-hus er det gratis parkering av elbil med strøm (3,6 kW) mellom kl 17:00 og 09:00 alle hverdager, samt kl 17:00 til 11:00 lørdag og søndag. Tilbudet gjelder for de 100 ladeplassene som er tilgjengelig. Merk at det kan bli fullt. Betaling for lading foreståes av ladeoperatøren Fortum. Mer informasjon om dette finner du på fortum.no/vulkan.

Maks høyde på hvert plan er 2.00 meter

EasyPark-kode:

8345 NB: Husk å velge plan/etasje

Parkering på Vulkan driftes med AUTOPAY. Det vil si at skilt registreres ved inn og utkjøring. Betaling skjer ved avreise - altså er det ikke nødvendig å trekke billett.

Vulkan P-hus tilbyr også leie av parkeringsplass.

Vi har ulike betalingsløsninger

  1. De fleste anlegg tilbyr betaling med kort på automat før avreise – her må du skrive inn reg.nr. på kjøretøyet ditt. Trykk "Betal og husk meg" så slipper du å benytte automaten ved neste besøk. Der det ikke finnes automat kan man benytte en av følgende betalingsmåter:
  2. Betale på nett innen 48 timer ved å klikke her.
  3. Automatisk trekk på kredittkort. Registrer deg her.
  4. Faktura i posten, fakturagebyr kommer i tillegg
  5. Via EasyPark

Utenlandske kjøretøy:

For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

Mot avgift alle dager, døgnet rundt: Kr. 18,- pr. påbegynte 30 minutter. Maks kr.270,- pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer.

  • Pr. påbegynte 30 minutter

    • Alle dager kl 00 - 24 18 kr

Bestill leie av parkering på Vulkan P-hus

Parkering i Vulkan P-hus. Her kan du leie parkeringsplass. Behandlingstid er 1-2 virkedager. Oppsigelser og endringer skal sendes skriftlig til leieplass@onepark.no

Leieavtaler med tilsendt faktura vil bli ilagt et fakturagebyr.