Vegbeskrivelse

Adresse

28 Vulkan

0178 Oslo

Vulkan P hus mot mathallen

Autopay - skiltgjenkjenning

Her er det installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

I Vulkan P-hus er det 100 elbil-ladeplasser. Betaling for lading foreståes av ladeoperatøren Recharge. Mer informasjon om dette finner du her.

Maks høyde i parkeringshuset: 2,00 m

EasyPark-takstgruppe: 8345 (Husk å velge plan/etasje)

Priser

Mot avgift alle dager kl. 00-24. Gjelder også HC lading av elbiler.

 • Mot avgift alle dager kl. 00-24

  • Pr. påbegynte 30 minutter 24 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer 300 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil

Vulkan P-hus parkeringsavtale

kr 2 888,00 pr. mnd.

kr 2 310,40 eks. mva.
Vulkan P-hus parkeringsavtale for plan 1, 2 og 3. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva.
Velg dato:

Vulkan P-hus parkeringsavtale kveld, natt og helg

kr 899,00 pr. mnd.

kr 719,20 eks. mva.
Vulkan P-hus parkeringsavtale kveld, natt og helg. Parkering mellom kl 17 og 08 hverdager + hele lørdag og søndag. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva.
Velg dato:

Behandlingstid er 1-2 virkedager.

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.