• Alltid åpent

 • Elbil

 • Heis

 • Bredere plasser

Vegbeskrivelse

Adresse

Strandgata 19

0152 Oslo

Paleet phus2

Her er det installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Uansett om du pendler daglig, er på besøk eller om du bor fast i sentrum og trenger P-plass, har vi både fasilitetene og plassen du trenger. Paléet parkeringshus er åpent hele døgnet, alle dager, året rundt.

Paléet P-hus er skallsikret, slik at bare kunder har adgang. Vårt personell er alltid tilgjengelig på telefon, eller via parkeringshusets calling-system.

Priser
Prisene i Paléet P-hus er dynamiske og pr. minutt. Prisene varierer ut fra ukedag og tid på dagen fra kr 1,12 til kr 1,87 pr. minutt på plan 2-8 og kr 0,92 til kr 1,65 på plan 9-14.

Prisinformasjon ved dynamisk prising Paleet P-hus.
Mer informasjon om dynamiske priser finner du her.

Maks høyde i parkeringshuset: 2,05 m

EasyPark-takstgruppe: 8336

Priser

 • Plan 2-8: Alle dager pris per minutt

  • Fra 1.12 kr
  • Til 1.87 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Plan 9-14: Alle dager pris per minutt

  • Fra .92 kr
  • Til 1.65 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • 24 timer

  • Plan 2-8: Makspris pr. parkering innenfor 24 timer 595 kr
  • Plan 9-14: Makspris pr. parkering innenfor 24 timer 495 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil

Leieavtale parkering - All inclusive

kr 3 611,00 pr. mnd.

kr 2 888,80 eks. mva.
Parkeringsavtale som gjelder for plan 2 til 8. ' Oppsigelsestid er en kalendermåned før nytt kvartal. Pris er inkl. mva.
Velg dato:

Leieavtale parkering - Lavpris plan 9-14

kr 3 014,00 pr. mnd.

kr 2 411,20 eks. mva.
Kun plan 9 til 14. Pris er inklusiv mva.
Velg dato:

Leieavtale parkering kveld, natt og helg

kr 899,00 pr. mnd.

kr 719,20 eks. mva.
Kun plan 9 til 14. Parkering mellom kl 15 og 09 hverdager + hele lørdag og søndag. Pris inklusiv mva.
Velg dato:

Behandlingstid er 1-2 virkedager.

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.