• Alltid åpent

 • HC-parkering

 • Motorsykkel

 • Bilpleie

 • Heis

Vegbeskrivelse

Adresse

Jernbanetorget 1

0154 Oslo

Oslo s phus

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din i Oslo sentrum? Da er vårt parkeringshus ved Oslo S et perfekt alternativ for deg. Parkering Oslo S ligger ved Sentralbanestasjonen og Thon Hotel Opera. Her parkerer du bilen hvis du skal reise med Vy eller Flytoget. Parkering Oslo S P-hus ligger i gangavstand til Karl Johans gate, Byporten, Oslo City og Bjørvika, Deichmanske bibliotek, Munch museum og Den Norske Opera & Ballett. Trafikktorget ligger meget sentralt til på taket av Oslo S P-hus, rett ved spor 19 (jernbanen), innkjøring fra Dronning Eufemias gate. Parkering i Oslo blir ikke enklere enn dette.

Autopay / skiltgjenkjenning

Her er det installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Trafikktorget

Parkeringen ligger meget sentralt til på taket av Oslo S P-hus, rett ved spor 19 (jernbanen), innkjøring fra Dronning Eufemias gate.

Maks høyde i parkeringshuset: 3,00 m.
EasyPark-takstgruppe: 8304

Oslo S P-hus

Parkering av tilhengere samt to- og trehjulinger (MC/moped) er avgiftsbelagt med egne takster. Parkeringen skal skje på egne merkede områder og det er halv pris av ordinær pris for parkering av disse.

Maks høyde i parkeringshuset: 2,10 m.
EasyPark-takstgruppe: 8429

Bilpleie
Bilpleien har fasiliteter i P-huset og tilbyr mange ulike tjenester.
Telefon: 950 50 192

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

Mot avgift alle dager kl. 00-24.

 • Trafikktorget

  • Pr. påbegynte 30 minutter 60 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 690 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Plan 1

  • Pr. påbegynte 30 minutter 57 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 590 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Plan U

  • Pr. påbegynte 30 minutter 54 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 510 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Egne takster for tilhenger, MC og moped

  • Øvre plan: pr. påbegynte 30 minutter 25 kr
  • Øvre plan: makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 295 kr
  • Nedre plan: pr. påbegynte 30 minutter 23 kr
  • Nedre plan: makspris pr. sammenhengende parkering innen 24 timer 225 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil

Oslo S P-hus parkeringsavtale begge plan

kr 6 000,00 pr. mnd.

kr 4 800,00 eks. mva.
Oslo S P-hus parkeringsavtale for begge plan. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva.
Velg dato:

Oslo S P-hus parkeringsavtale nedre plan

kr 4 900,00 pr. mnd.

kr 3 920,00 eks. mva.
Oslo S P-hus parkeringsavtale nedre plan. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva.
Velg dato:

Oslo S P-hus parkeringsavtale kveld/natt/helg nedre plan

kr 1 590,00 pr. mnd.

kr 1 272,00 eks. mva.
Oslo S P-hus parkeringsavtale plan U (kun nedre plan) i tidsrommet kl 15-09 hverdager + hele lørdag og søndag. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel på Min Onepark på https://onepark.no/login/. Pris er inkl. mva. Kun nedre plan. Pris inklusiv mva.
Velg dato:

Behandlingstid er 1-2 virkedager.