Vegbeskrivelse

Adresse

4 Brynsalléen 4

0667 Oslo

Onepark logoikon

Uteområde
Reguleres med synlig lapp i ruten eller ved bruk av EasyPark.

EasyPark-takstgruppe: 8443
Maks P-tid 6 timer.

P-garasje
Er forbeholdt reserverte plasser.
I garasjen er installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Dersom du parkerer uten gyldig tillatelse må avgiften betales på nett innen 48 timer - https://autopay.io eller via faktura som sendes eier av kjøretøyet med fakturagebyr.

Parkering uten gyldig parkeringstillatelse blir belastet med takst på kr 100 pr. påbegynte time mellom kl. 07-16, kr 40 pr. påbegynt time mellom kl. 16-07.

Priser

 • Uteområde - Maks p-tid 6 timer

  • Pr. påbegynte time 90 kr

  Betalingsløsning

  Kort Mobil
 • P-garasje - Reservert område

  • Pr. påbegynte time. Mandag-søndag kl. 07-16 100 kr
  • Pr. påbegynte time. Mandag-søndag kl. 16-07 40 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer 500 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.