Vegbeskrivelse

Adresse

41 Gidsken Jakobsens vei 41

8008 Nordland

Parkeringsplassen er lokalisert utenfor Extra Stormyra, og ligger i krysset Gidsken Jakobsens vei/Gamle Riksvei på Stormyra, rett ved siden av City Nord. Her kan du stå 1 time gratis i åpningstiden mandag til lørdag 07-23. Parkeringsanlegget har AUTOPAY, dvs. at det er kameraer som leser skiltet ditt ved ankomst og avreise. Systemet gjør at du ikke lenger trenger å bekymre deg for bot ved f.eks at du har glemt å ta billett, den ikke er synlig nok i vindusruten eller at du brukte lengre tid på gjøremålene dine.

Vi har ulike betalingsløsninger

 1. De fleste anlegg tilbyr betaling med kort på automat før avreise – her må du skrive inn reg.nr. på kjøretøyet ditt. Trykk "Betal og husk meg" så slipper du å benytte automaten ved neste besøk. Der det ikke finnes automat kan man benytte en av følgende betalingsmåter:
 2. Betale på nett innen 48 timer ved å klikke her.
 3. Automatisk trekk på kredittkort. Registrer deg her.
 4. Faktura i posten, fakturagebyr kommer i tillegg
 5. Via EasyPark

Utenlandske kjøretøy:

For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

1 time gratis parkering i åpningstiden. Deretter mot avgift, også for HC. Makspris pr sammenhengende parkering innen 24 timer kr 500,-

 • Mandag til lørdag kl 0700 - 2300

  • første time 0 kr
  • andre time 40 kr
  • tredje time 60 kr
  • fjerde time 75 kr
  • per ytterligere time 100 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort