• Alltid åpent

 • Elbil

 • HC-parkering

Vegbeskrivelse

Adresse

14 Martin Linges vei

1364 Bærum

Onepark logoikon

Autopay - skiltgjenkjenning

Her er det installert Autopay - automatisk lesing av registreringsnummer for en mest mulig sømløs parkering. Ta den tiden du trenger uten å måtte tenke på når parkeringen utløper. Kameraer leser registreringsnummeret ditt ved ankomst og utkjøring, og parkeringen avsluttes automatisk.

Maks høyde i parkeringshuset: 2,10 m.

Lading av elbil på plan 2 - betales via Fortum sin plattform.

EasyPark-takstgrupper:
Technopolis P-hus, Fornebu: 8382
Technopolis ute bak terminal, Fornebu: 8489
Technopolis, Kiwi Fornebu: 8337

Vi har ulike betalingsløsninger

På våre parkeringsområder har kundene mange mulige løsninger for betaling, via automat på stedet eller via app eller på nett. Kundene våre kan også betale gebyrfritt etter besøket både på betalingsautomat og innen 48 timer. Nedenfor finner du en oversikt over hvilke betalingsløsninger som finnes i våre anlegg;

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal ved avreise: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort.
 3. Betal med app: Benytt Autopay app eller EasyPark app. (EasyPark app er ikke tilgjengelig som betalingsløsning ved Avinor sine lufthavner).
 4. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer etter utkjøring på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 5. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør inn, parker og kjør ut uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

Mot avgift alle dager kl. 00-24. Gjelder også HC.

 • Technopolis P-hus, Fornebu

  • Pr. påbegynte 20 min 20 kr
  • Makspris pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer 390 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Technopolis ute bak terminal, Fornebu

  • Pr. påbegynte 20 minutter 20 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil
 • Technopolis, Kiwi Fornebu

  • 45 minutter gratis for kunder av Kiwi ved bruk av nettbrett 0 kr
  • Pr. påbegynte 20 minutter 20 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort Mobil

Technopolis P-hus parkeringsavtale

kr 2 290,00 pr. mnd.

kr 1 832,00 eks. mva.
Technopolis P-hus parkeringsavtale som gjelder alle plan hele døgnet. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel før ny måned. Oppsigelser gjøres på https://onepark.no/login/ på Min Onepark
Velg dato:

Technopolis P-hus parkeringsavtale kveld/natt/helg

kr 750,00 pr. mnd.

kr 600,00 eks. mva.
Technopolis P-hus parkeringsavtale som gjelder kl 15-09 hverdager + hele lørdag/søndag. Avtalen løper til sagt opp med minst en kalendermåneds varsel før ny måned. Oppsigelser gjøres på https://onepark.no/login/ på Min Onepark
Velg dato:

Behandlingstid er 1-2 virkedager.