Ta full kontroll over dine parkeringsplasser og sørg for en sømløs parkeringsadministrasjon uten bruk av kontrollsanksjoner som virkemiddel. Dine kunder opplever en enkel og bekymringsfri parkeringsløsning.

Onepark setter kundeopplevelsen først, og sammen med gårdeier finner vi de beste løsningene for optimal drift. Vi drifter over 250 parkeringsanlegg i hele landet. Vi tilbyr enkel og effektiv parkering med kameragjenkjenning. Onepark har gode rådgivere, som sikrer en sømløs overgang til våre systemer, lønnsom drift for gårdeiere og fornøyde bilister.

Samarbeid med oss

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra sentrale samarbeidspartnere:

«ONEPARK har en kultur og attitude som gjennomsyrer organisasjonen. Det er imponerende. Alle er fremme i skoa. De samarbeider og utfordrer oss veldig godt. De har tatt over for en konkurrent, men det har vi nesten ikke merket.»

Roy Frivoll, forvaltningsdirektør, Avantor

«Alle jeg snakker med kjenner godt til anleggene, løsningene og kontrakten. Alle har eierskap til både til meg som kunde og til parkering og til driften. Det gjennomsyrer dem.»

Hans C. Løken, forvaltningssjef, Linstow

Kontakt oss.

Send oss gjerne litt informasjon om parkeringsanlegget du ønsker hjelp til. Vi tar kontakt for en uforpliktende prat.

Send mail

Rådgiverne i Onepark er alltid tilgjengelige, positive og løsningsorienterte. Dette fikk vi også hyggelige tilbakemeldinger på i vår undersøkelse:

«De er kreative og tenker utenfor boksen. De kommer med spennende forslag og dytter markedet fremover.»

Amy Løken-Erichsen. kommersiell leder - landingsside, Avinor

«Jeg opplever at ONEPARK er et hestehode foran konkurrentene. De er gode på teknologi og kundeservice. De forstår hva vi ønsker med parkering. De er også flinke til å sette seg inn i eierrollen vi har.»

Bjørn Bratt Aanensen, direktør kommersiell eiendomsdrift, Selvaag

220902 ONEPARK 1070x300 forside 01

Autopay

Onepark har utviklet Autopay som erstatter tradisjonelle parkeringsløsninger med billettautomater, bøter og bomanlegg. Autopay tilbyr en bekymringsfri, sømløs og kundevennlig parkering for gjester og ansatte. Autopay er den ledende teknologiske parkeringsløsning innen skiltgjenkjenning (ANPR). Onepark har skreddersydde ANPR-løsninger som ivaretar gårdeiers, kundens og leietakers behov.

Autopay vil bidra til en enkel administrasjon og kundevennlig regulering for dine leietakere, ansatte, gjester og betalende kunder. Med vår selvbetjeningsportal kan gårdeier tildele differensierte parkeringsrettigheter til leietakere

Onepark samler sanntidsdata slik at gårdeier selv kan følge omsetningsutviklingen daglig. Gårdeier kan i tillegg få informasjon om demografi og besøksfrekvens. Med Autopay erfarer vi økt omsetning på parkering ved at kundene opplever mindre parkeringsstress og dermed parkerer lenger.

Mange kjøpesenter ønsker å tilby gratis parkering 1-2-3 timer til sine kunder. Med en Autopay løsning trenger ikke kunden å foreta seg noe i gratisperioden. I denne kundevennlige løsningen slipper kunden å tenke på å trekke billett og når tiden for parkering utløper. Vi har erfaring med at Autopay gir kjøpesenteret forbedret omdømme og økt kundetilfredshet.

Autopay leser registreringsnummer ved inn- og utkjøring. Registrerte kunder blir automatisk belastet på kredittkort for faktisk parkeringstid. Kunder som ikke har registrert seg kan betale for parkering til betalingsautomat før avreise, innen 48 timer på onepark.no eller app. Kunder som ikke betaler innen 48 timer vil motta en faktura i posten.

Autopay