Onepark setter kundeopplevelsen først, og sammen med gårdeier finner vi de beste løsningene for optimal drift. Vi drifter over 200 parkeringsanlegg i hele landet. Vi tilbyr enkel og effektiv parkering med kameragjenkjenning. Onepark har gode rådgivere, som sikrer en sømløs overgang til våre systemer, lønnsom drift for gårdeiere og fornøyde bilister.

Vi er gode rådgivere som alltid er tilgjengelige, og vi sikrer en sømløs overgang til våre systemer.

Da vi gjorde en kvalitativ undersøkelse våren 2021 var dette noen av tilbakemeldingene vi fikk fra sentrale samarbeidspartnere:

«ONEPARK har en kultur og attitude som gjennomsyrer organisasjonen. Det er imponerende. Alle er fremme i skoa. De samarbeider og utfordrer oss veldig godt. De har tatt over for en konkurrent, men det har vi nesten ikke merket.»

Roy Frivoll, forvaltningsdirektør, Avantor

«Alle jeg snakker med kjenner godt til anleggene, løsningene og kontrakten. Alle har eierskap til både til meg som kunde og til parkering og til driften. Det gjennomsyrer dem.»

Hans C. Løken, forvaltningssjef, Linstow

Kontakt oss for en uforpliktende prat om parkering

Send oss gjerne litt informasjon om parkeringshuset du ønsker hjelp til - hvor det er, størrelse eller annet relevant. Vi tar kontakt for en uforpliktende prat.

Jeg ønsker å bli kontaktet
ONEPARK 1070x300 forside 01

Rådgiverne i Onepark er alltid tilgjengelige, positive og løsningsorienterte. Dette fikk vi også hyggelige tilbakemeldinger på i vår undersøkelse:

«Vi har veldig god kontakt. Vi er på fornavn, og de løser de sakene som måtte komme uten noe styr.»

Tore Bjørsvik, ansvarlig for drift og forvaltning, Norsk Hydro pensjonskasse

«Jeg opplever at ONEPARK er et hestehode foran konkurrentene. De er gode på teknologi og kundeservice. De forstår hva vi ønsker med parkering. De er også flinke til å sette seg inn i eierrollen vi har.»

Bjørn B. Aanensen, direktør kommersiell eiendomsdrift, Selvaag

Autopay – Fremtidens parkeringsløsning

Onepark har utviklet Autopay som erstatter tradisjonelle parkeringsløsninger med billettautomater, bøter og bomanlegg. Autopay tilbyr en bekymringsfri, sømløs og kundevennlig parkering for gjester og ansatte. Autopay er den ledende teknologiske parkeringsløsning innen skiltgjenkjenning (ANPR). Onepark har skreddersydde ANPR-løsninger som ivaretar gårdeiers, kundens og leietakers behov.

Autopay