Onepark er Norges ledende parkeringsselskap. Vi sikrer god administrasjon for alle deler av p-anlegg, fra registering, flyt på området, optimalisering av omsetning og betaling.

Ta full kontroll over dine parkeringsplasser og sørg for en sømløs parkeringsadministrasjon uten bruk av kontrollsanksjoner som virkemiddel.

Vår enkle og effektive parkeringsløsning, med skiltgjenkjenning og flere alternativer for å betale for parkering, øker lønnsomheten til våre kunder og gjør parkering enkelt for bilistene.

Dine kunder opplever en enkel og bekymringsfri parkeringsløsning.

Onepark setter kundeopplevelsen først, og sammen med gårdeier finner vi de beste løsningene for optimal drift. Vi drifter over 350 parkeringsanlegg over hele landet, både ved små og store kjøpesentre, sentrumsnære parkeringshus og parkeringsplasser, og ved skianlegg. Vi tilbyr også smarte løsninger for private hytteveier. Onepark har i tillegg ansvar for driften av Nordens største parkeringsanlegg på Oslo lufthavn med plass til 23 000 biler.

Vi tilbyr enkel og effektiv parkering med skiltgjenkjenning. Onepark har gode rådgivere som sikrer en sømløs overgang til våre systemer, lønnsom drift for gårdeiere og fornøyde bilister, og døgnbemannet kundeservice sikrer kontinuerlig utvikling og drift av p-anlegg.

  Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra sentrale samarbeidspartnere:

  «Onepark har en kultur og attitude som gjennomsyrer organisasjonen. Det er imponerende. Alle er fremme i skoa. De samarbeider og utfordrer oss veldig godt. De har tatt over for en konkurrent, men det har vi nesten ikke merket.»

  Roy Frivoll, forvaltningsdirektør, Avantor

  Tjuvholmen P hus Selvaag Eiendom Onepark 15
  Samarbeid med oss

  Samarbeid med oss?

  Send en mail til vår salgssjef Anders Syse-Nybraaten med litt informasjon om parkeringsanlegget du ønsker hjelp til. Vi tar kontakt for en uforpliktende prat.

  Send mail

  Rådgiverne i Onepark er alltid tilgjengelige, positive og løsningsorienterte. Dette fikk vi også tilbakemeldinger på i vår kundeundersøkelse:

  «De er kreative og tenker utenfor boksen. De kommer med spennende forslag og dytter markedet fremover.»

  Amy Løken-Erichsen. kommersiell leder - landingsside, Avinor

  «Jeg opplever at Onepark er et hestehode foran konkurrentene. De er gode på teknologi og kundeservice. De forstår hva vi ønsker med parkering. De er også flinke til å sette seg inn i eierrollen vi har.»

  Bjørn Bratt Aanensen, direktør kommersiell eiendomsdrift, Selvaag

  1070x300 B2 B

  Autopay

  Onepark har utviklet Autopay som erstatter tradisjonelle parkeringsløsninger med billettautomater, bøter og bomanlegg. Autopay tilbyr en bekymringsfri, sømløs og kundevennlig parkering for gjester og ansatte. Autopay er den ledende teknologiske parkeringsløsning innen skiltgjenkjenning (ANPR). Onepark har skreddersydde ANPR-løsninger som ivaretar gårdeiers, kundens og leietakers behov.

  Autopay vil bidra til en enkel administrasjon og kundevennlig regulering for dine leietakere, ansatte, gjester og betalende kunder. Med vår selvbetjeningsportal kan gårdeier tildele differensierte parkeringsrettigheter til leietakere

  Onepark samler sanntidsdata slik at gårdeier selv kan følge omsetningsutviklingen daglig. Gårdeier kan i tillegg få informasjon om demografi og besøksfrekvens. Med Autopay erfarer vi økt omsetning på parkering ved at kundene opplever mindre parkeringsstress og dermed parkerer lenger.

  Mange kjøpesenter ønsker å tilby gratis parkering 1-2-3 timer til sine kunder. Med en Autopay løsning trenger ikke kunden å foreta seg noe i gratisperioden. I denne kundevennlige løsningen slipper kunden å tenke på å trekke billett og når tiden for parkering utløper. Vi har erfaring med at Autopay gir kjøpesenteret forbedret omdømme og økt kundetilfredshet.

  Autopay leser registreringsnummer ved inn- og utkjøring. Registrerte kunder blir automatisk belastet på betalingskort for faktisk parkeringstid. Kunder som ikke har registrert seg kan betale for parkering til betalingsautomat før avreise, innen 48 timer på onepark.no eller app. Kunder som ikke betaler innen 48 timer vil motta en faktura i posten.

  Autopay

  Elbillading og parkeringsdrift i samme plattform

  Onepark tilbyr elbillading, sanntidsdata og betaling på ett sted.

  Charging cable left low

  Sluttkundene bruker ganske enkelt én betalingsplattform både for parkering og lading, mens du som eiendomsbesitter enkelt administrerer alt i Autopay.

  Plattformen gjør parkering og lading enklere. Plattformen støtter ulike elbilladere, administrasjon, firmware-oppdateringer og prioritert kundeservice.

  Sanntidsdata og rapportering

  Du får alle dataene direkte i Autopay-dashboardet, i økonomiske rapporter og i API.

  Plattformen støtter dynamisk prising, og gjør det mulig å følge variable eller tilby faste strømpriser ut mot sluttkunde.

  ANPR-styrt lading

  Onepark revolusjonerte parkeringsbransjen da de innførte Autopay skiltgjenkjenning i norske parkeringsanlegg. Nå kan du etablere egne ladesoner på parkeringsområdet med Autopay.

  Autopay gjør det mulig å manuelt starte og stoppe ladingen i kundens Autopay-profil på app eller nett. Det også mulig å sette opp ANPR-kameraer for spesifikke parkeringsplasser med ladere som starter automatisk.

  Onepark elbillading

  Som eiendomsbesitter kan du følge med i sanntid. Dataene kommer direkte inn i Autopay-dashboardet, i økonomiske rapporter og i API.