Leie parkering - Parkering Olavskvartalet Trondheim

  1. Leie parkeringsplass
  2. Startdato
  3. Betalingsinformasjon
  4. Takk
Loading map...

Ønsker du å leie parkeringsplass i Olavskvartalet i Trondheim, eller har du spørsmål, ta kontakt med oss, leieplass@onepark.no eller telefon: 22 84 92 00

AUTOPAY

Parkeringen i Olavskvartalet har AUTOPAY, dvs. at det er kameraer som leser skiltet ditt ved ankomst og avreise. Du har da ulike betalingsalternativer for parkering:

1) Ved avreise med kort til automat – her må du skrive inn ditt reg.nr på kjøretøyet ditt. Trykker du "Betal og husk meg" er du registrert til neste gang du besøker et AUTOPAY-anlegg.

2) Betale på nett innen 48 timer ved å trykke på lenken.

Jeg vil betale innen 48 timer

3) Automatisk trekk på kredittkort. Registrer deg HER

4) Faktura i posten for parkert tid + fakturagebyr

Utenlandske kjøretøy:

For kjøretøy med utenlandsk registreringsnummer gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift.

Beliggenhet

Olavskvartalet P-hus ligger sentralt plassert midt i Trondheim, under Olavskvartalet og har innkjøring fra Fjordgata. Enkel og trygg parkering i Trondheim sentrum. Her parkerer du hvis du skal til Olavshallen, eller til en av de mange butikkene i Trondheim sentrum.

Lading av Elbil

Det er satt opp dobbelt ladeuttak på 11kw på de to første plassene til høyre etter innkjøring. Lading koster 0,50 pr minutt.

Åpningstider for p-hus parkering Trondheim

Åpent kl 00-24 alle dager

Makshøyde 215 cm

EasyPark takstgruppe 8301

Leie parkeringsplass