Meld deg på her!

Den 13 november inviterer ONEPARK til gratis frokostseminar. Kom innom for hele eller deler av programmet og bli så lenge du vil. Dette er en fin anledning for å treffe bransjekollegaer over en kopp kaffe og en matbit. ONEPARK stiller selvsagt opp med kompetanse innen parkeringsutvikling / drift, men fokus vil være eiendomsutvikling. Vel møtt til en uformell setting i bakgården på Amerikalinjen. Meld deg på her!

Foredragsholdere:
Frode Rønne Malmo er Konseptsjef Bygulv i Aspelin Ramm Eiendom. De siste 10 årene har han særlig drevet frem utviklingen av Vulkan og Mathallen Oslo. Han er også ansvarlig for bygulvet i andre Aspelin Ramm prosjekter som VIA, Sommero og Landbrukskvartalet . Frode brenner for levende bygulv og attraktive byområder. Han vil ta oss igjennom noen av de kritiske suksessfaktorene i en del av prosjektene han er involvert i.

Olav Line er Administrerende Direktør i Mustad Eiendom, og har tidligere ledet store eiendomsselskaper som Steen & Strøm, Norwegian Property og Selvaag Eiendom. I Mustad Eiendom står han foran en av Norges største og mest spennende eiendomsutviklingsprosjekter. Med 330 000 kvadratmeter er Mustad Eiendoms område på Lilleaker like stort som Aker Brygge og Tjuvholmen til sammen. Få en innføring i hvordan Olav og teamet hans skal utvikle Lilleaker til en destinasjon for mer handel, bolig, kontor, restauranter og opplevelser.

Dato: onsdag 13.11.2019
Tidspunkt: 08:00 - 12:00
Hvor: Amerikalinjen, Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
Meld deg på her!

Program:

0800 - Frokost og registrering
0900 – Frode Rønne Malmo, Aspelin Ramm Eiendom
1000 – Mingling/konkurranser/stands
1100 – Olav Line, Mustad Eiendom
1200 – Lunch/avslutning

Velkommen og ta gjerne med en kollega!

ONEPARK spanderer parkering i Paleet P-hus. Husk å legg inn registreringsnummer i påmeldingsskjemaet!

Frode Rønne Malmo er Konseptsjef Bygulv i Aspelin Ramm Eiendom.
Frode Rønne Malmo er Konseptsjef Bygulv i Aspelin Ramm Eiendom.
Olav Line er Administrerende Direktør i Mustad Eiendom.
Olav Line er Administrerende Direktør i Mustad Eiendom.