Vegbeskrivelse

Adresse

3536 Buskerud

Norefjell har avgiftsbelagt vei.

Her er det automatisk passeringsavgift med skiltgjenkjenning og kamera. Her betales passeringsavgiften med Autopay. Det er automatisk lesing av registreringsnummer. Kameraer leser registreringsnummeret ved passering og avgiften belastes automatisk.

Det er mulig å kjøpe årskort med fri passering for to biler per tillatelse.

Vi har ulike betalingsløsninger

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal på betalingsautomat: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort. Dette er kun mulig på enkelte steder.
 3. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 4. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør gjennom bomstasjonen uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 12,50 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt passering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

 • Veiavgift

  • Per passering 75 kr
  • Per passering tungt kjøretøy (o/3,5 tonn) 120 kr

  Betalingsløsning

  Autopay
 • Årskort

  • Årskort 1200 kr

Norefjell årskort for passering

kr 1 200,00 pr. år

kr 1 200,00 eks. mva.
Norefjell årskort for passering. Ett årskort er for to kjøretøy. Ved løpende avtale, må avtalen sies opp minst en kalendermåned før fornyelse.
Velg dato:

Kunder som kjøper årskort trenger ikke bruke bommen. Betaling for årskort skjer via faktura.

Behandlingstid er 0-2 virkedager.