Vegbeskrivelse

Adresse

52 Mosætervegen

2636 Øyer kommune

Mosetervegen opp til Mosetertoppen er avgiftsbelagt vei.

Her er det automatisk passeringsavgift med skiltgjenkjenning og kamera. Her betales passeringsavgiften med Autopay. Det er automatisk lesing av registreringsnummer. Kameraer leser registreringsnummeret ved passering og avgiften belastes automatisk.

Les mer om parkering ved Skistadion herr: https://onepark.no/parkering/h...

Vi har ulike betalingsløsninger

 1. Automatisk trekk: Last ned Autopay appen eller registrer deg på autopay.io for automatisk betaling, klikk her.
 2. Betal på betalingsautomat: Tast inn kjøretøyets registreringsnummer på betalingsautomat og betal med kort. Dette er kun mulig på enkelte steder.
 3. Betal innen 48 timer: Betal innen 48 timer på onepark.no eller autopay.io, klikk her. Følg beskrivelsen på nettsiden og tast inn kjøretøyets registreringsnummer.
 4. Parkering med Pay Later: Ønsker du å utsette betalingen og få ettersendt faktura: Kjør gjennom bomstasjonen uten å foreta deg noe. Du mottar faktura med en fastpris på Pay Later produktet + ordinær parkeringsavgift. Fakturagebyr tilkommer. Når du velger å betale senere og får tilsendt faktura fra oss, betaler du:
  1. Et fakturagebyr på kr. 10 som dekker faktiske kostnader ved å sende ut fakturaen.
  2. Ordinær parkeringsavgift.
  3. Pay Later produktet har en fastpris på kr. 49, og er tilpasset de kundene som velger å ikke benytte et av de mange alternativer som fins for enkel betaling der og da. Ved å velge Pay Later produktet og utsatt betaling vil du motta en spesifisert faktura i etterkant. Inkludert i produktet Pay Later ligger kostnadene vi har med å identifisere riktig mottaker av fakturaen, sikre dokumentasjon for den faktiske parkeringen samt vedlikeholde databasen med kundeopplysninger. I tillegg kommer kostnadene vi har ved forsinket betaling av tjenesten som er benyttet.

Utenlandske kjøretøy:
For kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia gis det ikke anledning til å få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt passering vil føre til innkreving av avgift.

Priser

Det differensieres mellom lette og tunge kjøretøy.

 • Pr. passering

  • Kjøretøy under 3500 kg pr. passering 45 kr
  • Kjøretøy over 3500 kg pr. passering 100 kr

  Betalingsløsning

  Autopay Kort