NO036 Rasmus Kongsore fasade exterior clarion hotel the hub med

– Vi ser frem til å tilby våre gjester en enda bedre og mer praktisk parkeringsløsning på The Hub. Onepark har den erfaringen og kompetansen vi trenger, og med lademuligheter, Autopay og skiltgjenkjenning får parkeringshuset en betydelig oppgradering, sier Sebastian Fjereide i Strawberry, som har jobbet med kontraktsforhandlingene.

Onepark har vært i mange forhandlinger i første kvartal i år, og har inngått en rekke nye avtaler og fornyelser. Det gleder Onepark-sjef Leif Nymoen.

– Vi har utvidet samarbeidet med OBOS med flere nye avtaler, vi fornyet avtalen med Aspelin Ramm om 350 parkeringsplasser i Vulkan P-hus og fornyet avtalen med Bane Nor og Eiendomsspar med ti nye år for Asker P-hus og Oslo S P-hus. I Asker er det 628 plasser og Oslo P-hus har 635, så dette er store og viktige kontrakter. Vi er veldig fornøyde med det gode samarbeidet vi har med alle disse kundene, som nå videreføres med nye avtaler, sier Nymoen.

Leif Nymoen

Leif Nymoen, adm. dir. i Onepark. Foto: Katrine Lunke/Apeland

I fjor vant Onepark tilbudskonkurransen med Avinor om driften av parkering på 28 flyplasser over hele landet. Denne kontrakten er verdt over 850 millioner kroner og utgjør 10 764 parkeringsplasser. Onepark drifter allerede parkeringen på Oslo lufthavn. Det ble en vellykket overtakelse av driften av 23 av disse lufthavnene i oktober, og selskapet er i full gang med arbeidet om overtakelsen av lufthavnene ved Kristiansand, Bodø, Harstad/Evenes, Tromsø og Ålesund 1. juni.

IGP9887

Parkeringsområdet ved Kristiansand lufthavn. Foto: Avinor