Roar Hauglid Kurt Toft Sigurd Jakobsen Onepark 1 low

Roar Hauglid er ansatt som Financial Controller (t.v.), Kurt Toft som regionssjef lufthavner, og Sigurd Jakobsen som driftstekniker Autopay. Foto: Katrine Lunke/Apeland

Sammen vil de sørge for en smidigere og bedre parkeringsopplevelse ved alle flyplassene rundt om i landet som Onepark drifter.

De tre er Roar Hauglid (46) fra Lillestrøm, Kurt Toft (55) fra Bergen og Sigurd Jakobsen (52) fra Tromsø.

Kurt Toft vil ha ansvar for drift og daglig oppfølging på de nasjonale, regionale og lokale lufthavnene. Toft startet «parkeringskarrieren» i 1987 som driftsbetjent på City Park i Bergen, og har siden da fulgt utviklingen fra bomstyrt parkering til automatisk skiltavlesning.

Sigurd Jakobsen får ansvar for teknisk arbeid i region Nord-Norge og vil ha base i Tromsø, med ansvar for Bodø/Nordland og nordover. Jakobsen har lang erfaring som driftsleder i Europark og Apcoa i Tromsø med ansvar for personell og daglig drift.

– Jeg regner med å kunne bidra over alt der det er behov. Nå i starten blir det sannsynligvis mest oppfølging av lufthavnene nordpå og etter hvert resten av Onepark sin portefølje, sier Jakobsen.

Roar Hauglid er ansatt som Financial Controller, og vil bistå i utarbeidelsen av selskapets regnskap og budsjett. Han har en bachelorgrad fra BI i Økonomi og Administrasjon, og flere års erfaring som økonomikonsulent, regnskapsleder og controller fra ulike bransjer.

Administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen, er fornøyd med å få etablert to nye «avdelingskontorer» og få ny Controller på plass ved hovedkontoret i Oslo.

– Med Kurt og Sigurd som vil ha base i Tromsø og Bergen vil vi være raskt ute der det er behov, sier Nymoen. Han understreker også at erfaringen de to besitter er viktig for parkeringsselskapet.

– Kurt og Sigurd kjenner flyplassene veldig godt. Dette kommer veldig godt med når vi nå har en portefølje på 29 flyplasser, og Hauglid er et verdifullt tilskudd til økonomiavdelingen.

1. juni overtok Onepark driften av parkeringen ved Tromsø, Bodø, Harstad/Narvik, Ålesund og Kristiansand lufthavn. Med det fullførte parkeringsselskapet femårskontrakten om 28 flyplasser i Norge, i tillegg til driften på Norden største parkeringsplass på Oslo lufthavn.