Tesla Sentrum P hus Onepark 11

Dette skriver Tesla i en pressemelding:

Pilotprosjekt for øvrige elbiler på Superchargere

Pilotprosjektet med superladere for ikke bare Tesla-biler, som ble lansert i november 2021, fortsetter utbyggingen på nye steder og i nye land for å drive vår misjon om å akselerere verdens overgang til bærekraftig energi.

Tilgang til et omfattende, praktisk og pålitelig hurtigladenettverk er avgjørende for at folk i stor skala skal velge en elektrisk bil. Derfor har vi, siden vi åpnet våre første Superchargere i 2012, forpliktet oss til rask ekspansjon av nettverket. I dag har vi mer enn 30 000 superladere over hele verden.

Med dette pilotprosjektet er flere stasjoner nå tilgjengelig for bilførere med en annen elektrisk bil enn Tesla i utvalgte land ved hjelp av Tesla-appen (versjon 4.2.3 eller nyere). Tesla-eiere kan fortsette å bruke disse stasjonene som de alltid har gjort, og vi vil nøye overvåke bruken av hvert sted og lytte til kundenes tilbakemeldinger.

Det har alltid vært vår ambisjon å åpne Supercharger-nettverket for øvrige elbiler enn Teslaer, og på den måten få flere sjåfører til å velge en elektrisk bil.

Når flere kunder bruker Supercharger-nettverket muliggjør det raskere utvidelse av nettverket. Målet vårt er å lære og tilpasse raskt, mens vi samtidig utvider nettverket så vi på sikt kan ønske både sjåfører av Teslaer og øvrige elbiler velkommen på alle Superchargere over hele verden.

Hvordan lader jeg hvis jeg ikke kjører en Tesla?

  1. Last ned Tesla-appen (versjon 4.2.3 eller høyere) for iOS eller Android, og opprett en Tesla-konto.
  2. Velg "Lad din ikke-Tesla" og finn Supercharger-lokasjonen du er på.
  3. Legg til betalingsmåte, plugg inn bilen, velg en ladestolpe og trykk "Start lading".
  4. Velg "Stopp lading" for å avslutte ladeøkten.

Hvordan vet jeg hvilken Supercharger-stolpe jeg skal velge i Tesla-appen?
Hver Supercharger-stolpe har en etikett med en unik identifikator nederst. Hvis du har tatt ladekabelen fra stolpe 4A, velger du helt enkelt stolpe 4A i Tesla-appen for å begynne og lade. Vær oppmerksom på at dersom du ikke har plugget inn innen to minutter etter å ha valgt ladestolpe, vil økten din utløpe og du må starte prosessen på nytt.

Tesla Sentrum P hus Onepark 22