Leif Nymoen i Onepark og Kenneth Olsen i Construction City Foto Kristian Dale

Leif Nymoen adm.dir. Onepark og Kenneth Olsen utleiesjef i Construction City.
Foto: Kristian Dale


– Vi er strålende fornøyde med å få Onepark på laget, og er glade for at de har valgt å legge hovedkontoret sitt til Construction City, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City Eiendom.

Oneparks innovative tilnærming til mobilitet var avgjørende for valget, forklarer Olsen:

– Onepark er fremme i skoene når det gjelder bruk av ny teknologi for å skape gode brukeropplevelser. De blir en viktig bidragsyter i arbeidet med å skape gode mobilitetsløsninger for ansatte og besøkende, forklarer han.

Brukeropplevelsene i sentrum

Construction City vil få om lag 500 parkeringsplasser, som også vil være tilgjengelige for beboere i nærområdet. I tillegg utvikles det et omfattende tilbud for leie av elbiler, sykler og elsparkesykler.

– Vi gleder oss til å flytte inn i Construction City, og være med på å forme og drifte mobilitetstilbudet, sier Leif Nymoen, administrerende direktør i Onepark.

Nymoen forklarer at mobilitetstilbudet i Construction City dreier seg om mye mer enn tradisjonell parkering.

– Vi ser helhetlig på oppdraget om å frakte mennesker på best mulig vis fra A til B, og er i dialog med alt fra Ruter til selskaper som formidler bildelingstjenester og tjenester for mikromobilitet, forklarer han.

Han legger til at det er en stor fordel at hovedkontoret vil være i bygget: – Det gir oss nærhet til brukerne, og vil hjelpe oss å forme det aller beste mobilitetstilbudet sammen med Construction City.

Construction City måler 103 000 kvadratmeter, og nærmere 70 prosent av bygget er nå utleid. OBOS, AF Gruppen, Betonmast, Ellingard Gruppen, Corporis, Compass Group og Onepark er blant leietakerne som har signert langsiktige leieavtaler.

Construction City illustrasjon krediteres Link Arkitektur og 3 D Estate

Construction City
Illustrasjon: Link Arkitektur og 3D Estate


Om Construction City

Construction City blir en samhandlingsarena for bygg, anlegg- og eiendomsbransjen på Ulven i Oslo. Næringsbygget på 103 000 kvadratmeter skal huse små og store aktører, som i fellesskap skal styrke bransjens samlede konkurransekraft. Det er OBOS som står bak satsingen. OBOS, AF Gruppen, Betonmast, Ellingard Gruppen, Compass Group, Corporis og Onepark er blant aktørene som flytter til Construction City når bygget ferdigstilles i 2025. For mer informasjon, se www.constructioncityeiendom.no

Om Onepark

Onepark er kjent for sin sømløse parkeringstjeneste med kamera, skiltgjenkjenning og Autopay-løsning, og er en ledende aktør i det norske parkeringsmarkedet. ONEPARK drifter 300 parkeringsanlegg over hele landet, både ved små og store kjøpesentre, sentrumsnære parkeringshus og parkeringsplasser, og ved skianlegg. De tilbyr også smarte løsninger for private hytteveier. Onepark har i tillegg ansvar for driften av Nordens største parkeringsanlegg på Oslo lufthavn med plass til 23 000 biler. Selskapet ble etablert i 2012, og eies av Indigo Management AS og Louie Investor AS som er heleid av familien Bentsen, og er et finansielt solid konsern med lange tradisjoner innen parkeringsdrift i Norge og Norden. For mer informasjon, se www.onepark.no