Nymoen og Frivoll DSC 2954 jpeg

Avantor har hatt hovedrollen i utbyggingen av Nydalen som nytt bydelssentrum i Nordre Aker, og eier en sentral del av næringseiendommene og infrastrukturen i området, blant annet parkeringsanleggene, med flere tusen p-plasser, både innendørs og ute.

– Onepark imponerte med et godt tilbud. De er langt fremme når det kommer til teknologi og parkeringsopplevelsen til kunden. Vi er opptatt av at parkering skal være enkelt for bilistene, enten de skal til og fra jobb, hjem til egen bolig eller er på besøk i området, sier forvaltningsdirektør i Avantor, Roy Frivoll.

I Nydalen bor, jobber og studerer rundt 40 000 mennesker. I tillegg til vekst i næringer er boligutviklingen stor. Nydalen er et kollektivknutepunkt, med både bane, trikk og buss. Med direkte avkjørsel fra Ring 3 kommer også mange hit med bil. Derfor er sømløse og effektive parkeringsanlegg en viktig del av mobilitetstilbudet.

– Vi er glade for at Avantor har valgt oss som foretrukken samarbeidspartner i Nydalen. De fleste anleggene i dette området har Autopay, vår sømløse parkeringsteknologi med skiltgjenkjenning, sier administrerende direktør i Onepark, Leif Nymoen.

Med Autopay blir bilen registrert på vei ut og inn av et parkeringsområde. Du slipper å hente lapp som legges i ruta, og velger selv hvordan p-avgiften skal betales, enten du er privat- eller bedriftskunde.

– Vi gikk over til Onepark denne uken, og de har også imponert oss i overgangsfasen. Det har gått helt smertefritt, sier en fornøyd Frivoll.

Onepark samarbeider også med andre store eiendomsaktører som Linstow, Selvaag og Mustad Eiendom. Selskapet drifter rundt 140 parkeringsanlegg over hele landet.