Mona Elisabeth Gladhus 7740 jpeg

Onepark samarbeider også med andre store eiendomsaktører som Avantor, Linstow, Selvaag og Mustad Eiendom. Og på tross av pandemien sikret Onepark rekordmange nysigneringer i fjor – og nesten dobbelt så mange som året før.

– Ambisjonene til Onepark trigget meg. I tillegg har selskapet et kompromissløst kundefokus. Parkeringsopplevelsen er sømløs, enten du parkerer bilen i garasjen på jobben din, på et kjøpesenter eller ute i bybildet, sier Mona Elisabeth Gladhus.

Kontorer, bygulv og parkering

Ved hjelp av teknologien Autopay blir bilen registrert på vei ut og inn av et parkeringsområde. Du slipper å hente lapp som legges i ruta, og velger selv hvordan p-avgiften skal betales, enten du er privat- eller bedriftskunde.

— Vi er veldig glade for å få Mona Elisabeth med på laget. Hun kjenner eiendomsbransjen, som er vår absolutt viktigste samarbeidspartner, godt. Næringsbygg i byene har en tredelt funksjon, med kontorer, bygulv og parkering. Gladhus forstår hele kundereisen, og kan vise til imponerende resultater fra tidligere arbeider, sier Oneparks administrerende direktør Leif Nymoen.

Selskapet drifter rundt 140 parkeringsanlegg over hele landet, og har blant annet ansvar for Nordens største parkeringstjeneste ved Oslo Lufthavn, med 22 000 parkeringsplasser.

Gladhus blir en del av ledergruppen i Onepark. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Oslo S Utvikling. Tidligere har hun blant annet jobbet med utvikling av The Well og som magasin- og markedsdirektør i Søylen Eiendom.