VIA P hus Onepark 01

I hjertet av Oslos forretningsdistrikt i Vika ligger VIA - et prosjekt som eies av Aspelin Ramm og Storebrand. VIA befinner seg i kvartalet som tidligere huset House of Oslo. Dette er et prestisjeprosjekt med et sterkt fokus på miljø og bærekraft. Hele prosjektet, det vil si fra rivning av det gamle bygget til oppføring av nytt bygg, sertifiseres etter BREEAM systemet i klasse Excellent.

Topp moderne bygninger som dette krever topp moderne parkeringsteknologi. ONEPARK er derfor spent på å ta fatt på oppgaven med å drifte parkeringen tilknyttet VIA. ONEPARK er opptatt av å sørge for sømløs mobilitet og ønsker å tilføre innovative løsninger til parkeringsopplevelsen uansett om man er leietaker, besøkende, eller gårdeier. Elementer som bildeling og sykkelparkering er derfor viktige tiltak som ONEPARK med gleder støtter opp om.

Parkeringsanlegget rommer ca. 10 000 kvadratmeter og rundt 300 parkeringsplasser. ONEPARK vil installere parkeringssystemet Autopay som baserer seg på automatisk skiltgjenkjenning med kamera. Les mer om Autopay her.

- Vi i ONEPARK ønsker å takke Aspelin Ramm og Storebrand for tilliten og gleder oss til å komme i gang med dette prosjektet. Det er et prestisjeprosjekt for oss i ONEPARK å kunne ta del i det flotteste byggeprosjektet i Oslo for tiden. Vi ser frem til å sørge for at leietakere og kunder opplever parkeringen og mobiliteten tilknyttet bygget som sømløst, effektivt og kundevennlig, sier administrerende direktør i ONEPARK, Leif Nymoen.

VIA er planlagt ferdigstilt med innflytting for de første leietakere sommeren 2021.