Flyvindu i Stock 483097952 min

Etter en bred anbudsrunde ble kontrakten med Avinor signert denne uken. ONEPARK AS får dermed ansvaret for å drive Norges største parkeringsanlegg.

I dag har Oslo lufthavn om lag 7.500 parkeringsplasser innendørs og over 15.000 utendørsplasser. 270 av disse er forbeholdt elbiler, og 30 til motorsykler.

ONEPARK AS ble etablert i 2012 og er eid av Indigo Parking Group AS. Selskapet har parkeringsdrift i sju land og er Norges norges tredje største parkeringsoperatør.

– Vi gleder oss, og takker Avinor for tilliten. Vi ser virkelig fram til å ta fatt på oppgaven med å møte kundene med nye og spennende produkter og tjenester sier administrerende Direktør i selskapet, Leif Nymoen.

Onepark overtar parkeringsdriften i 2017.

Onepark AS har etter oppstarten i 2012, virkelig fått opp farten. Flere større anbudskonkurranser er vunnet det siste halvåret. Sæter Torg på Nordstrand i Oslo, Bodø Storsenter, Arkaden kjøpesenter i Skien, Trekanten kjøpesenter i Asker og HasleLinje-prosjektet i Oslo er alle oppdrag som er sikret den senere tid og har oppstart ila høsten, og vinteren 2016/17.