Personvern og cookies

ONEPARK AS

Organisasjonsnummer: 998 638 984

Daglig Leder: Leif Nymoen

Personvernerklæring

Sist oppdatert mai 2018

Vennligst les informasjonen nøye 

Innledning

ONEPARK AS (ONEPARK) tar sine forpliktelser med hensyn til din personlige informasjon på alvor. Denne personvernerklæringen og retningslinjer for bruk av informasjonskapsler ("cookies") fastsetter hvordan ONEPARK håndterer dine personopplysninger som samles inn via våre nettsider. ONEPARK, ved daglig leder er behandlingsansvarlig under personopplysningsloven. Der det daglige ansvaret er delegert, fremkommer dette i punktene. Delegeringen gjelder kun oppgavene, ikke ansvaret. Alle personopplysninger som samles inn av ONEPARK håndteres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Der ONEPARK bruker underleverandører for å håndtere personopplysninger reguleres dette gjennom kontraktsmessige sikringstiltak.

Behandling av personopplysninger på onepark.no


Daglig leder har det daglige ansvaret for ONEPARKs behandling av personopplysninger på onepark.no. Det er frivillig for personer å oppgi opplysninger i skjema med mindre annet er spesifisert. Behandlingsgrunnlaget for personopplysninger for skjemaer er å gjennomføre vår avtale med deg eller din henvendelse, med mindre annet er spesifisert.

Vangen & Plotz er ONEPARKs leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet og er databehandler på vegne av ONEPARK. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun ONEPARK og Vangen & Plotz som har tilgang til disse opplysningene. Det foreligger en databehandleravtale mellom ONEPARK og Vangen & Plotz som regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Nettstatistikk

ONEPARK samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på onepark.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Dette kan for eksempel være hvor mange som besøker ulike sider,  hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere som brukes.

Vi bruker Google Analytics (https://www.google.com/analytics/) for å analysere informasjonen. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern.  (https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/)

Siden IP-adresser kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed en enkeltperson defineres dette som en personopplysning. Google Analytics avidentifiserer opplysningene før informasjonen lagres og bearbeides. Med avidentifisert menes at opplysningene som samles inn ikke kan spores tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern.  (https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/)

Informasjonskapsler/Cookies

Informasjonskapsler (cookies), er små tekstfiler som nettstedet lagrer i brukerens nettleser, for å registrere brukerens IP-adresse og bevegelser på nett. Cookies identifiserer ikke den enkelte bruker, kun datamaskinen. Vi bruker informasjonskapsler i forbedrings og markedsføringsøyemed. Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Flertallet av nettleserene er innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal lagres i din nettleser, går du selv inn i innstillingene på den aktuelle nettleseren og deaktiverer funksjonaliteten.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte nettsider ikke fungerer optimalt

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)


Følgende cookies brukes på onepark.no

Cookie

Leverandør

Formål

Utløp

_ga

Google

Brukes av Google Analytics for å spore trafikk på nettsiden.

2 år

_gid

Google

Brukes av Google Analytics for å spore trafikk på nettsiden.

24 timer

_dc_gtm

Google

Brukes av Google Tagmanger for å spore trafikk på nettsiden.

10 minutter

act

Facebook

Brukes for markedsføring

Når nettleserøkten avsluttes

c_user

Facebook

Brukes for markedsføring

223 dager

datr

Facebook

Brukes for markedsføring

3 år

dpr

Facebook

Brukes for markedsføring

13 dager

fr

Facebook

Brukes for markedsføring

3 måneder

m_pixel_ratio

Facebook

Brukes for markedsføring

Når nettleserøkten avsluttes

precence

Facebook

Brukes for markedsføring

Når nettleserøkten avsluttes

sb

Facebook

Brukes for markedsføring

2 år

wd

Facebook

Brukes for markedsføring

7 dager

xs

Facebook

Brukes for markedsføring

3 dager

Skjema

Når du bestiller og betaler parkeringsplass via våre nettsider  brukes dine data til følgende formål: regnskap, fakturering og revisjon, betalingsverifiseringer, administrative og juridiske formål. ONEPARK behandler dine øvrige personopplysninger slik som navn og adresse i forbindelse med betaling- og oppgjørshåndtering samt i henhold til bokføringsloven. Spesifisering av skjema følger under.

Bestill parkering med Autopay /Min Autopay

På nettsiden kan du bestille og betale parkeringsplass. Her blir du bedt om å legge inn navn, telefonnummer, e-post og bilregistreringsnummer. Autopay ved 2Park er databehandler for denne løsningen. Det foreligger databehandleravtale mellom ONEPARK og 2Park som regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Informasjonen lagres i henhold til gjeldende bokføringslov.

Sikker betaling med kort

ONEPARK  benytter sikker kortbetaling gjennom Netaxept fra leverandøren Nets.

ONEPARK hverken ser eller oppbevarer kortopplysningene dine når du betaler med kort på onepark.no. Nets håndterer dine kredittopplysninger og er underlagt deres Nets retningslinjer for personvern. (https://www.nets.eu/no/payments/cookies/)

Betal med faktura

Når du betaler parkeringsplass med faktura blir du bedt om å legge inn informasjon som navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen benyttes kun til å håndtere faktura og lagres i vårt fakturasystem Fenistra. Det foreligger databehandleravtale mellom ONEPARK og Fenistra som regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Informasjonen lagres i henhold til gjeldende bokføringslov.

Kontaktskjema kundeservice

I kontaktskjema for kundeservice blir du bedt om å oppgi informasjon som navn, telefonnummer og e-post.  Denne informasjonen lagres i skytjenesten Genus Cloud Services og vil ikke brukes til andre formål enn å håndtere din henvendelse. Genus AS er databehandler for denne løsningen. Det foreligger databehandleravtale mellom ONEPARK og Genus AS. 

Genus Web Apps benytter cookies for lagring av teknisk informasjon. Det lagres ikke personlig identifiserbar informasjon.

Kontaktskjema for parkeringssamarbeid

I kontaktskjema for parkering blir du bedt om å oppgi informasjon som navn og e-postadresse. Denne informasjonen benyttes kun til å håndtere din henvendelse og håndteres kun av prosjektleder for oppfølging av parkeringssamarbeid.

ONEPARK verken selger eller leier ut personopplysninger til noen tredjepart.

Personopplysningsloven gir deg rett til å stille oss spørsmål om hva slags informasjon vi har lagret om deg, kilden til denne informasjonen, og hvordan denne informasjonen har blitt benyttet. En slik anmodning må være skriftlig og rettes til adressen nedenfor.

Du kan også på ethvert tidspunkt trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger. Hvis du ønsker å oppdatere informasjonen din, endre kommunikasjonspreferanser, trekke tilbake samtykket eller hvis du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss i fremtiden, vennligst rett en skriftlig anmodning til:

ONEPARK AS

Postboks 1

1330 Fornebu

Norway

eller til post@onepark.no

Eventuelle klager på ONEPARKs behandling av personopplysninger kan rettes til

Datatilsynet,

Postboks 8177 Dep.,

0034 Oslo.

Datatilsynets epostadresse er: postkasse@datatilsynet.no


Sikkerhet

Vi forstår hvor viktig sikkerhet er for våre kunder. Når du gjennomfører en bestilling og lagrer informasjon på vår nettside, opprettholdes høyeste nivå av sikkerhet.  Alle personopplysninger blir lagret i et sikkert miljø.

Vårt nettsted benytter Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi. Dette er et av de mest avanserte sikkerhetsprogrammer som for tiden er tilgjengelig for nettransaksjoner. Den krypterer all din personlige informasjon, inkludert kreditt- eller debetkort og ditt navn og adresse, slik at det ikke kan leses som informasjon over Internett.

Du vet du er på et sikkert område på nettstedet når "http" er erstattet med "https" i nettleserens adressefelt. En liten låst hengelås vil også vises i nedre høyre hjørne av nettleservinduet.

Oppdateringer av personvernerklæring og retningslinjer for cookies

Vi kan endre våre erklæringer vedrørende personvern og cookies fra tid til annen. Dette for å møte endringer i rammevilkår, kommersielle behov, eller for å tilfredsstille behovene til våre kunder, markedsføringspartnere og tjenesteleverandører. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside og datoen for endringen vil vises, slik at du er klar over når siste oppdatering fant sted.