Forhåndsbestill Park&Go og du kan kjøre helt til inngangen, levere bilen til våre dyktige kollegaer og vi parkerer bilen for deg i parkeringshuset nærmest terminalen - P10.

Du leverer bilnøklene til vårt profesjonelle personale på forplassen - avgangsnivå. Bilen din vil bli parkert inne på P10. Ved retur kan bilen hentes på det utpekte Park & Go-området i P10.

Våre priser er konkurransedyktige og er altomfattende.

Det er viktig at du leser bekreftelsesmailen du har mottatt. Den inneholder alt du trenger å vite. Det er viktig at du sjekker at registreringsnummeret på bilen din stemmer overens med registreringsnummeret på din bookingbekreftelse.

Registreringsnummeret på bilen er din parkeringsbillett. Når du ankommer, leveres bilen og bilnøklene til vakten og bilnøkler avleveres. Du vil da få kvittering som må tas vare på til du skal hente bilen.

Når du returnerer henvender du deg i Park&Go-bygget (samme sted som du leverte bilen), leverer kvittering og du vil motta nøkler og anvisning til hvor på plan 5 i P10 bilen din står parkert. Plan 5 i P10 er på samme høyde som avgangshallen.

Alt dette og mer forklares på bestillingsbekreftelsen.

Tjenesten forhåndsbestilles her. Denne tjenesten er midlertidig stengt pga. Covid-19.

Maks høyde på bil 2,3 m