Park Go Banner

Park&Go Oslo lufthavn

Med Park&Go kan du kjøre helt til døra! Det er lokalisert rett ved inngangen til avgangshallen - nærmere innsjekkingsskranken kommer du ikke med bil!

Forhåndsbestill Park&Go og du kan kjøre helt til inngangen, levere bilen til våre dyktige kollegaer og vi parkerer bilen for deg i parkeringshuset nærmest terminalen - P10.

Du leverer bilnøklene til vårt profesjonelle personale på forplassen - avgangsnivå. Bilen din vil bli parkert inne på P10. Ved retur kan bilen hentes på det utpekte Park & Go-området i P10.

Våre priser er konkurransedyktige og er altomfattende. 

Det er viktig at du leser og skriver ut bekreftelsesmailen du har mottatt. Den inneholder alt du trenger å vite. Hvis det er vanskelig å skrive ut den aktuelle e-posten, bruker du PDF-filen som er vedlagt. Hvis du kan åpne PDF på mobilen din, brukes dette også i stedet for utskrift.

Vårt personale vil bruke QR-koden på bekreftelsen for å gjenkjenne bestillingen. Når du ankommer, presenteres koden til vakten og bilnøkler avleveres. Du vil da få kvittering som må tas vare på til du skal hente bilen. 

Når du returnerer henvender du deg i Park&Go-bygget (samme sted som du leverte bilen), leverer kvittering og du vil motta nøkler og anvisning til hvor på plan 5 i P10 bilen din står parkert. Plan 5 i P10 er på samme høyde som avgangshallen. 

Alt dette og mer forklares på bestillingsbekreftelsen. 

Tjenesten forhåndsbestilles her.

Dersom du ønsker lading av bil eller bilpleie anbefaler vi å bestille Parking Express. 

 Maks høyde på bil 2,3 m