ONEPARK og Avinor har installert Autopay på alle parkeringsområdene inkludert korttidsparkeringen og parkeringshusene.

Autopay erstatter det tidligere bomsystemet og det er ikke lenger behov for å trekke billett eller scanne en utskrevet bookingbekreftelse. Med Autopay installert skjer alt automatisk og registreringsskiltet er din parkeringsbillett.

For reisende vil denne overgangen gjøre parkeringen på Oslo lufthavn smidigere og enklere. Det nye systemet gjør at man slipper å forholde seg til billetter, bookingbekreftelser og andre forsinkende elementer.

Forhåndsbestiller du parkering er alt som før - med unntak av at det ikke lenger vil være behov for å skrive ut bookingbekreftelsen. Denne ligger i parkeringssystemet tilknyttet registreringsnummeret ditt. Enklere blir det ikke. Bare kjør inn, parker, dra på reise og kjør ut igjen. Det vil være viktig å sørge for at riktig registreringsnummer er knyttet til bestillingen din. Dette kan endres etter forhåndsbestillingen er gjennomført.

Dersom man ikke forhåndsbestiller betaler man parkeringen etter endt parkering. Betalingen kan gjøres på 4 ulike måter.

  • Man kan gå den tradisjonelle veien og betale på automaten når man skal hjem etter endt reise (og parkering).
  • Den enkleste måten er å registrere seg på forhånd på autopay.io med bank- eller kredittkort slik at parkeringen trekkes automatisk i det man kjører ut av parkeringsområdet.
  • Dersom man glemmer eller ikke ønsker å benytte de to øvrige betalingsmetodene kan man betale på autopay.io uten å registrere seg innen 48 timer etter endt parkering.
  • Benytter man ingen av disse mulighetene får man faktura i posten med fakturagebyr.

Her finner du ofte stilte spørsmål om Autopay og parkering ved ONEPARK sine anlegg.

Ansatte som jobber på Oslo lufthavn, enten i Avinor eller annet selskap som har arbeidssted på lufthavnen får egne vilkår. De kan du lese alt om her.