På Oslo lufthavn er det Autopay som er gjeldende system.

Autopay er installert på alle parkeringsområder på lufthavnen - inkludert parkering for ansatte. Det er etablert en løsning for alle ansatte på lufthavnen med rabattert parkering. Løsningen for ansattparkering baserer seg på registrering i Autopay-systemet med egen registrering for ansatte basert på ID-kort eller søknad om ID-kort.

Du vil få tilgang til avtalen din og selv administrere hvilke biler som skal ha tilgang. Kun første bil som passerer inn vil få tildelt rabatt.

For at du ikke skal bli belastet for ordinær parkeringsavgift er det viktig at du oppretter profil og registrerer bilen(e) din(e) her: https://autopay.io/external/si...

Registreringen baserer seg på ditt personlige ID-kort eller søknad om dette. (Etternavn, telefonnummer og arbeidsgiver).

Hvis bilen ikke er registrert i din profil vil eier av bilen bli fakturert med ordinær parkeringsavgift.

Følg instruksjonene for registrering av profil på https://autopay.io/external/signup/avinor. Registreringen er fullført når ansattparkering ligger som en parkeringstillatelse i din profil.

Vanlige spørsmål tilknyttet ansattparkering og Autopay generelt finner du her.

Du er også velkommen til å kontakte kundesenteret til ONEPARK på e-post: oslo.lufthavn@onepark.no eller på telefon 64 81 19 80.

Prisoversikt for ansatte på Oslo lufthavn finnes her.

Brukervilkår for ansattparkering kan dere lese her.