Gardermoen

Sommervikarer og ekstrahjelp Oslo lufthavn

Til vår avdeling på Oslo lufthavn søker vi i ONEPARK forsterkninger i sommermånedene og ellers ved behov. Vi trenger driftsbetjenter, bussjåfører, servicefunksjonærer, parkeringsvakter og parkeringsbetjenter.


ONEPARK er et litt annerledes parkeringsselskap. Vi er aktøren som skal være litt mer ålreit. Derfor er vi nøye når vi ansetter mennesker for å sikre at vi holder det vi lover – å være litt mer ålreit.

Som ansatt i ONEPARK er du firmaets ansikt utad, både mot kunder og oppdragsgivere. Det er derfor viktig at du er ansvarsfull og har forståelse av hva jobben innebærer. Vi kan tilby en trivelig og hektisk arbeidsplass med selvstendig og utviklende arbeidsoppgaver. Det er noe helt spesielt å ha Norges hovedflyplass som arbeidssted. 

Til vår avdeling på Oslo lufthavn søker vi sommervikarer/ekstrahjelp innenfor følgende stillingskategorier:

Driftsbetjenter:

Arbeidsoppgavene omfatter vedlikehold og drift av P-anleggets maskiner og utstyr. I tillegg vil du utføre oppdrag innen trafikkdirigering. Førerkort klasse B er et krav.

Kontaktperson: Lasse Eriksen – telefon 64 81 19 97

Søknad sendes: le@onepark.no

Bussjåfører:

Arbeidsoppgavene omfatter persontransport av reisende til og fra P-områdene og Terminal. Førerkort klasse D med godkjent kompetansebevis for yrkessjåfører er et krav, samt kjøreseddel for persontransport.

Kontaktperson: Kim Wennevold – telefon 992 13 331

Søknad sendes: kw@onepark.no

Servicefunksjonærer:

Arbeidsoppgavene omfatter å betjene henvendelser over telefon og calling. Besvare mail og andre henvendelser som kommer til vårt kundesenter. Veiledning og support i forbindelse med vårt bookingsystem. Du må beherske engelsk i tillegg til å ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Førerkort klasse B er et krav.

Kontaktperson: Anne-Grethe Røsrud – telefon 64 81 19 98

Søknad sendes: agr@onepark.no

P-vakter:

Arbeidsoppgavene omfatter kontroll og håndhevelse på våre P-områder. Trafikkdirigering ved behov. Det er ønskelig at du har NorPark kurs.  Førerkort klasse B er et krav.

Kontaktperson: Kim Wennevold – telefon 992 13 331

Søknad sendes: kw@onepark.no


Felles for stillingene:

Stillingene innebærer å behandle lufthavnens kunder på en hyggelig og effektiv måte og med det bidra til å skape et positivt inntrykk og opplevelse av lufthavnen og selskapet.

Du tar ansvar, er stabil og selvgående samtidig som du er serviceinnstilt, utadvendt og positiv.

Du trives med høyt arbeidstempo og har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Du er fleksibel og bidrar gjerne med andre arbeidsoppgaver, dersom det er behov.

Uniformsplikt

Skiftordning: Dag/Kveld/Natt

Lønn ihht tariff

Du vil bli gitt opplæring

Søknadsfrist for alle stillingene: Snarest mulig