Aktuelt

One Park Osl Fb 1200X628 1 Liste

ONEPARK til Oslo Lufthavn Gardermoen

Avinor Oslo Lufthavn har signert leiekontrakt med ONEPARK for drift av parkeringstjenester ved hovedflyplassen de neste fem årene.

Sæter Torg Mir Torget List

Sæter Torg får AUTOPAY parkering

Sæter Torg åpner snart og ONEPARK står for parkeringsanlegget. Planlagt åpning er november 2016. Med AUTOPAY leses bilskiltet på vei inn og ut av parkeringshuset. Slik sørger vi for sømløs og bekymringsfri parkering.

ONEPARK skal levere parkering for Bodø Storsenter

ONEPARK har inngått avtale med Bodø Storsenter om levering av parkeringstjenester. Her vil det komme AUTOPAY parkeringssystem som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset. Den enkleste formen for parkering.

ONEPARK skal drifte parkeringen ved Arkaden kjøpesenter i Skien

ONEPARK AS har inngått nok en avtale om å levere parkeringstjenester. Arkaden kjøpesenter i Skien er selskapets siste nye oppdrag. Også her har oppdragsgiver, som i dette tilfellet er Aberdeen, valgt AUTOPAY parkeringssystem som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.

Citycon valgte ONEPARK

ONEPARK AS blir leverandør av parkeringstjenester for kjøpesenteret Trekanten i Asker. ONEPARK skal levere AUTOPAY parkeringssystem, som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.

“HasleLinje” uten risiko for bot

ONEPARK as har vunnet konkurransen om parkeringstjenester for nærings og boligprosjektet “HasleLinje” i Oslo. ONEPARK skal levere AUTOPAY parkeringssystem, som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.   

Olbyen Liste

ONEPARK i OL-byen!

ONEPARK har overtatt driftsansvaret for Sentrum parkeringshus på Lillehammer. Anlegget skal driftes med AUTOPAY-systemet.

OnePark Julekampanje-2015 WEB 285x176

Vinn nye felger

Alt du behøver å gjøre er å ta en selfie av deg selv og bilen din, og tagge det med @oneparknorge og #pyntbilen.

kristian-allerud-paa-ski

Treffsikkert med Kristian

ONEPARK er fra og med sesongen 2015/16 sponsor til den lovende skiskytteren Kristian Aalerud (21) fra Bærum.

ONEPARK sponser VIF

Vi er nå stolt sponsor av Iskrigerne fra Oslos Østkant

Aldri mer parkeringsbot

1. september skal de bli mye enklere å parkere i Koch sin garasje under Glasshuset i Bodø.