Aktuelt

Vulkan3 Cropped Finn Ståle Felberg

ONEPARK inntar Vulkan!

ONEPARK har gleden av å kunne tilby kundevennlig, enkel og trygg parkering nå også på Vulkan i Oslo. Nyt god mat og topp atmosfære uten å bekymre deg for parkering.

Solli P-hus - nå med AUTOPAY

ONEPARK har fått fornyet tillit hos Höegh Eiendom. Solli P-hus som Höegh eier sammen med Virke Eiendom kommer inn i ONEPARKS voksende portefølje.

Nye parkeringsregler fra 01.01.2017

Fra nyttår skjer en del endringer innenfor regelverk om parkering. Det innføres ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjøres noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr. Under følger noen av de endringer som gjelder for deg som bilfører.

ONEPARK Bilder-Finn-parkering-7

ONEPARK på Technopolis IT Fornebu

Vi har gleden av å offentliggjøre at ONEPARK og Technopolis Fornebu har inngått avtale på drift av parkeringsanlegget ved Martin Linges vei 17 på Fornebu

One Park Osl Fb 1200X628 1 Liste

ONEPARK til Oslo Lufthavn Gardermoen

Avinor Oslo Lufthavn har signert leiekontrakt med ONEPARK for drift av parkeringstjenester ved hovedflyplassen de neste fem årene.

Sæter Torg Mir Torget List

Sæter Torg får AUTOPAY parkering

Sæter Torg åpner snart og ONEPARK står for parkeringsanlegget. Planlagt åpning er november 2016. Med AUTOPAY leses bilskiltet på vei inn og ut av parkeringshuset. Slik sørger vi for sømløs og bekymringsfri parkering.

ONEPARK skal levere parkering for Bodø Storsenter

ONEPARK har inngått avtale med Bodø Storsenter om levering av parkeringstjenester. Her vil det komme AUTOPAY parkeringssystem som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset. Den enkleste formen for parkering.

ONEPARK skal drifte parkeringen ved Arkaden kjøpesenter i Skien

ONEPARK AS har inngått nok en avtale om å levere parkeringstjenester. Arkaden kjøpesenter i Skien er selskapets siste nye oppdrag. Også her har oppdragsgiver, som i dette tilfellet er Aberdeen, valgt AUTOPAY parkeringssystem som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.

Citycon valgte ONEPARK

ONEPARK AS blir leverandør av parkeringstjenester for kjøpesenteret Trekanten i Asker. ONEPARK skal levere AUTOPAY parkeringssystem, som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.