Tangen 6

ONEPARK ønsker å takke Scala for tilliten ved å velge ONEPARK og AUTOPAY som parkeringsløsning. ONEPARK setter i gang AUTOPAY på Tangen Senter på Nesodden og Rykkinn Senter i Bærum i april 2018.

Dette valget sørger for å sette kundens opplevelse i fokus. AUTOPAY er en sømløs og enkel parkeringsløsning som skal sørge for automatisk betaling. Betalingen skjer ved avreise slik at man kun betaler for den tiden man har stått parkert. Det eneste kundene trenger å gjøre er å registrere seg én gang så kan man kjøre inn og ut uten å tenke på betalingen.

Kjøpesentre med gratis parkering de første timene vil med dette sørge for at kunden slipper å tenke på klokken når de handler. Med billettløst system hvor man betaler for den tiden man faktisk parkerer trenger man aldri bekymre seg for bot eller kontrollsanksjon.

Oversikt over egne parkeringer samt betalingshistorikk finner man på min.onepark.no. Registreringen kan man gjøre ved første besøk i betalingsautomaten ved å velge "Betal og husk meg" eller man kan registrere seg her. Ønsker man ikke registrere seg kan man gjøre opp for betalingen i automaten eller i ONEPARKS nettløsning innen 48 timer. Alternativt kan man, uten å foreta seg noe, få tilsendt faktura i posten.