Varemessa

Det er en internasjonal arena for næringslivet og arrangerer messer, konferanser, banketter med mere. Parkeringsområdet rommer 2800 parkeringsplasser utendørs.

Området har tidligere vært regulert med billetter som må ligge synlig i frontrute med kontrollsanksjon som konsekvens for manglende betaling. Dette blir det nå slutt på.

ONEPARK installerer Autopay på hele området. Det innebærer at biler automatisk registreres inn og ut av parkeringsområdet ved hjelp av bilskiltgjenkjenning. Betaling for parkering skjer på automat ved avreise, eller automatisk dersom man er registrert kunde.

Dersom man ikke betaler og bare kjører ut har man to alternativer. Man kan betale på onepark.no innen 48 timer eller man kan få faktura i posten på parkeringsbeløpet pluss fakturagebyr.

ONEPARK overtar parkeringsdriften ved Norges Varemesse den 01.04.2019.

For besøkende og kunder vil det nye systemet medføre at man i stedet for å forhåndsbetale parkeringen med lapp i ruta – nå betaler etterskuddsvis til automaten eller på onepark.no.

Med Autopay som parkeringssystem setter man kunden i fokus. Man skal kunne tilbringe den tiden man trenger på messa, konferansen eller hva det måtte være uten å bekymre seg for klokka eller om billetten er gyldig.

Det lønner seg å registrere seg som kunde på autopay.io og legge inn betalingsinformasjon. Da kan man parkere sømløst uten å foreta seg noe. Alternativt kan man registrere seg på betalingsautomaten ved første besøk.

For mer informasjon om Autopay – se onepark.no/autopay