ONEPARK B2 B P hus og tomter

I denne forbindelse har våre kunder fått tilsendt en SMS eller epost med oppfordring om å fornye sin profil.

I mai ble det sendt ut SMS og e-post til alle våre kunder hvor vi ber kunder som ønsker å beholde sin profil i Autopay fornye sin profil.

Slik ser eposten som ONEPARK har sendt ut. Denne er reell og trygg.

Dette gjøres i forbindelse med implementering av nye rutiner rundt sikring og håndtering av data. I tillegg fornyes hele plattformen og flyttes fra min.onepark.no til autopay.io. ONEPARK ønsker med dette å sikre hver enkelt kundes personvern og samtidig kunne fortsette å tilby den enkleste og mest sømløse parkeringsopplevelsen.

Her kan su lese mer om GDPR (Datatilsynet).De profilene som ikke var oppdaterte innen fristen ble slettet i henhold til det nye regelverket. Dersom du ikke oppdaterte din profil og den nå er slettet må du opprette ny profil på autopay.io dersom du ønsker sømløs parkering som før.

For deg som kunde innebærer den nye personvernloven at du må fornye profilen din. Dette gjør du ved å klikke på lenken i eposten eller SMSen og følge instruksene på siden. Det første du møter er et varsel om at må fornye profilen din. Det ser slik ut:

Denne beskjeden vises til alle som logger seg på min.onepark.no

Her trenger du bare å følge instruksjonene og så blir du sendt til den nye plattformen på autopay.io:

Slik ser den nye plattformen for Autopay ut.

Her kan du kontrollere at dine opplysninger og samtykker er riktige og opprette nytt passord. Når dette er gjort er din profil fornyet og du kan parkere sømløst som vanlig i alle anlegg med Autopay. En ny funksjon nå er at dette også gjelder Autopay-anlegg i alle land hvor vi er tilstede.

Leie av parkeringsplass

Dersom du leier parkering hos oss i et anlegg med Autopay - har du en profil som denne parkeringstillatelsen ligger på. I en overgangsperiode vil dette fortsatt måtte håndteres på min.onepark.no i tillegg. Det samme gjelder gårdeiere og parkeringsansvarlige i bedrifter som leier flere plasser hos oss. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre. Vi jobber på spreng for å få også dette inn i den nye løsningen.

Dersom du ønsker flere detaljer om hvilke opplysninger ONEPARK håndterer og hvordan - kan du lese om dette i oppdatert personvernerklæring her.