Automatiske bomstasjoner for private veier gjør hverdagen lettere for både eiere og brukere av veien. Fraværet av fysiske sperrer der det ikke er nødvendig bidrar både til bedre flyt og sikker betaling.

Derfor bør dere gå over til en automatisk bomstasjon

Alle veier må vedlikeholdes med jevne mellomrom. Sannsynligvis kjenner du allerede til kostnadene ved brøyting, strøing og tetting av hull. Kanskje hele veien må asfalteres snart? Da er det viktig at alle som benytter seg av veien betaler for bruken. Ved å gå over til en automatisk bomstasjon med bilskiltgjenkjenning vil både eiere og brukere få en forutsigbar hverdag.

Se hvilke veier som allerede har fått automatisk bomstasjon med AUTOPAY.

Ingen fysiske sperrer betyr lettere fremkommelighet, både for beboere, gjester og utrykningskjøretøy. Man vil nødig at viktige sekunder skal brukes ved en bom når det handler om helse.

Det er heller ikke alle som er i fysisk form til å betjene en tradisjonell bom etter handleturen, og det kan være ubehagelig å betjene en manuell eller halvautomatisk bom i regn og snø.

En automatisk bomstasjon med AUTOPAY eliminerer vanlige utfordringer knyttet til den tradisjonelle bommen. Mindre vedlikehold er en god bonus for de som har annet å gjøre med tiden sin enn å sitte i telefonen med leverandøren av bommen – som, alt avhengig av hvilken serviceavtale du har og størrelse på problem, kan bruke mange dager på å rette feilen som har oppstått.

Enkelt og forutsigbart

Når dere i veilaget har blitt enige om en pris for passering, er det svært enkelt å forholde seg både til bruk og betaling. De ulike betalingsløsningene (lenkes til «fordeling av kostnader») sikrer at betalingen for bruken av veien er rettferdig og ikke kommer som en overraskelse.

Vi i ONEPARK mener at vedlikehold av vei er noe av det aller viktigste for fremkommelighet og trivsel i veilaget. Dette løses best med enkle og geniale passering- og betalingsløsninger som man slipper å forholde seg til i det daglige. Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om våre løsninger for automatiske bomstasjoner.