Da er vårt parkeringshus i sentrum av Lillehammer et godt alternativ for deg. Parkering Lillehammer har inn og utkjøring fra Bryggerigata 7, så du har kort vei til alle butikker og fasiliteter i Lillehammer sentrum.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om Parkering Lillehammer. Har du spørsmål om vår parkering i Lillehammer eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med Parkering i Lillehammer.

PARKERING LILLEHAMMER

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen parkering i Lillehammer sentrum.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr parkering i Lillehammer, i Oslo og mange andre steder rundt i Norge. Vårt p-hus i Lillehammer ligger ideelt til og tilbyr konkurransedyktige priser. Avhengig av hvilket parkeringshus du ønsker å parkere i, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask. Pris avhenger blant annet av ønsket p-hus og avtalelengde.

Bestill parkering nå:

Dersom du ønsker langtidsparkering i Lillehammer eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning, tilgjengelig her.