ONEPARK B2 B Bomanlegg

OnePark står for parkeringstjenesten på Oslo Lufthavn Gardermoen. Gjennom innovative løsninger tilbyr vi deg som kunde en smidig og sikker parkeringsløsning. Våre parkeringsplasser er tilpasset ethvert behov. Her finner du rundt 20 000 parkeringsplasser, fordelt på to parkeringshus og et stort uteområde.

Enkel og sikker betaling

Bestilling av langtidsparkering på Gardermoen gjøres enkelt gjennom vår digitale betalingstjeneste Autoplay. Systemet baserer seg på skiltgjenkjenning og registrerer bilens registreringsnummer når du kjører inn på området. Dermed betaler du kun for faktisk parkeringstid. Du slipper parkeringsbillett og trenger ikke tenke på når parkeringstiden løper ut.

Dersom du ikke allerede har registrert ditt bankkort, kan du også betale til vanlig automat eller på onepark.no innen 48 timer. Kunder som ikke betaler innen 48 timer vil motta en faktura i posten.

Elbil

Vi tilbyr langtidsparkering på Gardermoen tilpasset elbiler. Fordelt på de ulike områdene finner du reserverte plasser med ladestasjon. Her kan du enkelt og trygt sette fra deg bilen når du skal ut på en lengre reise. Disse plassene kan dessverre ikke forhåndsbestilles og er forbeholdt rene elbiler.

Å benytte seg av disse parkeringsplassene koster ingenting utover den ordinære parkeringsavgiften. På Oslo Lufthavn Gardermoen finner du totalt 524 parkeringsplasser beregnet for elbiler. 330 av disse finner du i vårt P-hus nærmest terminalen og 14 på uteområdene beregnet for langtidsparkering på Gardermoen.

Forflytningshemmede

Som en del av vårt fokus på tilrettelagte parkeringsplasser, har vi også langtidsparkering på Gardermoen dedikert til forflytningshemmede. For disse gjelder ordinær pris. Ved parkering på HC-plassene må du sørge for å ha gyldig bevis godt synlig i frontruten.

Innendørs parkering

Like ved terminalen finner du vårt P-hus, P10. Skal du booke parkering i P10 må dette gjøres 5-24 timer før innkjøring, avhengig av hvilken parkering du ønsker. Her kan du bestille parkering for opptil 43 døgn og er derfor et godt alternativ for langtidsparkering på Gardermoen.

Inne i parkeringshuset kan du la bilen stå trygt, da bygget er bemannet med en egen vaktpatrulje døgnet rundt. Her finner du også parkeringsplasser for forflytningshemmede. Disse ligger med kort gangsone inn til terminalen.

Det er ikke tillatt med bilhenger inne i parkeringshuset og kjøretøy med en høyde på over 2,3 meter vil ikke kunne kjøre inn i dette området. Parkeringshuset er lett å finne frem til, bare følg skilting mot Oslo Lufthavn og P-hus P10. Standard biloppstillingsplass er 2,5 meter i bredden.

Utendørs parkering

For utendørs langtidsparkering på Gardermoen anbefaler vi parkeringsområde P2. Området er lokalisert med kort gåavstand til terminalen, men du kan også benytte deg av våre gratis shuttlebusser som går hvert 10.-15. minutt.

Ønsker du et rimeligere alternativ anbefaler vi parkeringsområde P4 og P6, som ligger i bussavstand fra terminalen. Herfra kan du ta våre gratis shuttlebusser direkte til terminalen. Det kan være lurt å beregne god tid dersom du ønsker å ta shuttlebuss herfra.

Områdene er jevnlig patruljert av våre sikkerhetsvakter, så her kan du trygt la bilen stå ved langtidsparkering på Gardermoen. Det er egne parkeringsplasser for forflytningshemmede og ladestasjoner for elbil på alle parkeringsområdene. Skal du parkere kjøretøy med biltilhenger eller lengre biler, som for eksempel bobiler, må dette avtales på forhånd.

Bilpleie

Når du velger langtidsparkering på Gardermoen i vårt parkeringshus, kan du benytte deg av vårt bilpleieanlegg. Her tilbyr bilserviceselskapet Handz On vask, polering eller reparasjon av rute med steinsprang. Du trenger bare å parkere på de reserverte plassene for Handz On og levere bilnøklene i skranken når du bestiller din ønskede tjeneste. Jobben gjøres mens du er på reise.

Forhåndsbestilling

Vi anbefaler at du forhåndsbestiller din langtidsparkering på Gardermoen for garantert plass og gunstige priser. Dette gjøres enkelt og rask på nett. Dersom du ønsker å benytte deg av automatisk belastning av ditt kort gjennom Autopay, må denne kontoen være tilknyttet Avinors kundeklubb.

Trenger du langtidsparkering på Gardermoen? Forhåndsbestill her.