Gardermoen

Gjennom vår parkeringstjeneste kan du la bilen stå trygt mens du er ute og reiser. Enten du skal være borte lenge, eller bare nyte en kort weekendtur, vil du finne et parkeringsalternativ som passer deg.

Tilpasset alle behov

Vår bil parkering på Gardermoen består av rundt 20 000 parkeringsplasser, fordelt på to parkeringshus og åtte parkeringsområder utendørs. Områdene dekker ulike behov og varierer i prisklasse. Dermed kan du finne et alternativ som passer din reiseplan.

Parkeringsområdene dekker de fleste behov og lommebøker. Du kan velge om du vil benytte deg av vår parkering nærmest terminalen eller om du vil gå for en av våre rimeligere alternativer med lengre gangavstand. Uteområdene lengst unna terminalen har gratis shuttlebuss inn til terminalen. Dette gjelder områdene P2 - P7.

Skal du levere familie eller venner ved terminalen? Kiss & Fly er forbeholdt dette formål og et godt alternativ for kortvarig bil parkering på Gardermoen. Parkeringssonen ligger rett ved terminalbygningen og et opphold her er gratis i inntil 7 minutter. Står du over tiden vil det påløpe en parkeringsavgift.

Tilrettelagte parkeringsplasser

Det skal være lett å finne bil parkering på Gardermoen for forflytningshemmede. Vårt parkeringsanlegg består av 69 oppmerkede plasser, fordelt på de ulike parkeringsområdene. Du kan velge mellom parkering i P-hus eller ute. Husk gyldig bevis og legg dette godt synlig i frontruten.

Vi tilbyr også over 500 tilrettelagte parkeringsplasser for elbil med ladestasjon. Disse plassene kan dessverre ikke reserveres på forhånd og er forbeholdt rene elbiler. Det koster ingenting å benytte seg av ladestasjonene, du betaler kun ordinær parkeringsavgift. Du finner bil parkering på Gardermoen tilrettelagt elbiler både inne i parkeringshuset og utendørs.

Sikker parkering

Du trenger ikke bekymre deg for bilen når du parkerer hos oss. Bilen står trygt i et belyst og bevoktet område og egne patruljer holder vakt døgnet rundt. I tillegg er det installert kameraer knyttet til en bemannet driftssentral. Vår bil parkering på Gardermoen er et sikkert valg når du er ute på reise.

Sømløs parkering

OnePark har utviklet Autopay som erstatter tradisjonelle parkeringsløsninger med billettautomater, bøter og bomanlegg. Dermed får både ansatte og gjester en bekymringsfri, sømløs og kundevennlig bil parkering på Gardermoen.

Autopay er en ledende teknologisk parkeringsløsning innen skiltgjenkjenning (LPR). Systemet leser av bilskiltene ved inn- og utkjøring og du blir automatisk belastet på registrert kredittkort. Du betaler kun for faktisk parkeringstid ved vår bil parkering på Gardermoen.

Dersom du ikke allerede har registrert ditt bankkort, kan du også betale til vanlig automat eller på onepark.no innen 48 timer. Kunder som ikke betaler innen 48 timer vil motta en faktura i posten.

Bilpleie

Hvorfor ikke la bilen bli skinnende ren mens du nyter en solrik ferietur? Parkeringsanlegget på Gardermoen tilbyr bilpleie for sine parkerende kunder. I Innkjøringsplanet i P-hus P10 finner du Handz On, hvor du kan du få bilen vasket, polert eller få bilruten reparert for steinsprang.

Det eneste du trenger å gjøre er å parkere på de reserverte plassene for Handz On, så gjøres jobben mens du er på reise. Lever nøkler i skranken og bestill ønsket tjeneste. Handz On er et bilserviceselskap som spesialiserer seg på å utføre bilpleie mens du er på reise, ute og handler eller gjør andre ærend. Formålet er å la deres produkter bli en naturlig del av kundens opplevelse av kjøpesentre og Lufthavn.

Bestill på nett

Reservasjon av din bil parkering på Gardermoen gjøres enkelt og raskt på nett. Med en forhåndsbestilling får du en gunstigere pris enn når du parkerer uten.

Ved bestilling på nett kan du opprette en egen profil. Her kan du enkelt finne frem til bestillingene dine og eventuelt gjøre endringer på reservasjonen. Du trenger ikke opprette egen profil for å bestille parkering på nett, men det anbefales for en smidigere prosess. Husk at automatisk belastning av kredittkort gjennom Autopay krever at din Autopay profil er tilknyttet Avinors kundeklubb.

Endring eller avbestilling av parkering kan gjøres inntil 24 timer før parkeringen starter. Du kan også endre registreringsnummer på bilen du ønsker å parkere inntil 5 timer før ankomst.

Du kan forhåndsbestille din bil parkering på Gardermoen her.