Telenor Arena

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din ved Telenor Arena? Da er vårt parkeringshus ved Telenor Arena et godt alternativ for deg som har behov for parkering i nærheten av Telenor Arena. Parkering Telenor Arena ligger sentralt til på Fornebu. Her parkerer du bilen hvis du skal til Telenors hovedkontor, Telenor Arena, eller en av de mange bedriftene som holder til i området. Parkering Telenor Arena ligger i gangavstand til Radisson Blu Park Hotel, Quality Hotel Expo, Fornebuklinikken og alle turområdene rundt om på Fornebu. Parkering ved Telenor Arena blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Telenor Arena. Har du spørsmål om vårt parkeringshus ved Telenor Arena eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering ved Telenor Arena.

PARKERING TELENOR ARENA

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som ved Telenor Arena.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering ved Telenor Arena og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Oslo eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.