Oslo2

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din på St. Hanshaugen? Da er vårt parkeringshus ved Lovisenberg et godt alternativ for deg som vil parkere i nærheten av St. Hanshaugen. Parkering St. Hanshaugen ligger ved Lovisenberg sykehus. Her parkerer du bilen hvis du skal til Ullevål sykehus, Sagene, Torshov, eller St. Hanshaugen. Parkering St. Hanshaugen ligger i gangavstand til Mathallen, Nordre gravlund og turområdene ved Akerselva. Parkering på St. Hanshaugen blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering St. Hanshaugen. Har du spørsmål om vårt parkeringshus på St. Hanshaugen eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering på St. Hanshaugen.

PARKERING ST. HANSHAUGEN

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som på St. Hanshaugen.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering på St. Hanshaugen og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.