Oslo2

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din ved Rockefeller? Da er vårt parkeringshus ved siden av tinghuset et godt alternativ for deg. Parkering Rockefeller ligger sentralt i Oslo, og kun et par minutter gange til Rockefeller. Vi tilbyr kort og langtidsparkering ved parkeringshuset vårt ved Rockefeller til en rimelig pris. Parkeringen ved Rockefeller ligger i gangavstand til Karl Johans gate, Oslo tingrett, Nasjonalgalleriet og mye mer.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om Parkering Rockefeller. Har du spørsmål om vår parkering ved Rockefeller eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med Parkering ved Rockefeller.

PARKERING ROCKEFELLER

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen parkering ved Rockefeller.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr parkering ved Rockefeller, ellers i Oslo og mange steder rundt i Norge. Vårt p-hus ved Rockefeller ligger ideelt til og tilbyr konkurransedyktige priser. Avhengig av hvilket parkeringshus du ønsker å parkere i, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask. Pris avhenger blant annet av ønsket p-hus og avtalelengde.

Bestill parkering nå:

Dersom du ønsker langtidsparkering ved Rockefeller eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.