Oslo

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din ved operaen? Da er vårt parkeringshus ved operaen et godt alternativ for deg som har behov for parkering i nærheten dette området. Parkering Operaen ligger sentralt til i Oslo, inntil Sentralbanestasjonen. Parkering Operaen er et ideelt parkeringshus for deg som skal reise med NSB, flytoget, eller annen kollektivtransport. Parkering Operaen ligger i gangavstand til Karl Johans gate, Byporten, Oslo City, Barcode og selvfølgelig operahuset i Bjørvika. Parkering i Oslo blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Operaen. Har du spørsmål om vårt parkeringshus ved Operahuset eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering ved operaen.

PARKERING OPERAEN

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som ved operaen.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering ved operaen og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Oslo eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.