Oslo2

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din ved Løren? Da er vårt parkeringshus på Hasle et godt alternativ for deg som vil parkere i nærheten av Løren. Parkering Løren ligger i gåavstand til Økern T-bane. Her parkerer du bilen hvis du skal til Tøyenbadet, Torshovdalen, Vallhall Arena eller Sinsen. Parkering på Løren blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Løren. Har du spørsmål om våre parkeringsmuligheter på Løren eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering på Løren.

PARKERING LØREN

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som på Løren.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering på Løren og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Oslo eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.