Oslo2

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din på Fornebu? Da er vårt parkeringshus ved Telenor Arena et godt alternativ for deg som vil parkere i nærheten av Fornebu.

Parkering Fornebu ligger ved avkjørselen av Drammensveien på E18 mot Fornebu. Her parkerer du bilen hvis du skal til Fornebu Sentrum, Lysaker, Lilleaker eller Stabekk. Parkering Fornebu ligger i gangavstand til Telenor Arena, Oslo Båtsenter AS, Statoil ASA og Norwegian Air Shuttle ASA. Parkering på Fornebu blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Fornebu. Har du spørsmål om vårt parkeringshus på Fornebu eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering på Fornebu.

PARKERING FORNEBU

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som på Fornebu.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering på Fornebu

og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Oslo eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.