Oslo2

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din på Edderkoppen Scene? Da er vår parkeringshus ved St. Olavs plass et godt alternativ for deg som vil parkere i nærheten av Edderkoppen Scene. Parkering Edderkoppen Scene ligger i sentrum av Oslo ved St. Olavs plass. Her parkerer du bilen hvis du skal til Oslo Sentrum, Bislet Uranienborg og Majorstua. Parkering Edderkoppen Scene ligger i gangavstand til Høyskolen i Oslo & Akershus, Kunstindustrimuseet, Historisk Musem, Nasjonalgalleriet og Slottsparken. Parkering på Edderkoppen Scene blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Edderkoppen Scene. Har du spørsmål om vårt parkeringshus på Edderkoppen Scene eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering på Edderkoppen Scene.

PARKERING EDDERKOPPEN SCENE

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som på Edderkoppen Scene.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering på Edderkoppen Scene og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Oslo eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.