Floyen view on Bergen edit

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din når du er i Bergen? Parkering gjennom ONEPARK er et godt alternativ for deg som ønsker gåavstand til flyplassterminalen eller skal på en shoppingrunde i byen.

ONEPARK tilbyr betaling gjennom vår digitale betalingstjeneste Autopay. Systemet baserer seg på skiltgjenkjenning og registrerer bilens registreringsnummer når du kjører inn på området. Dermed betaler du kun for faktisk parkeringstid. Du slipper parkeringsbillett og trenger ikke tenke på når parkeringstiden løper ut.

Dersom du ikke allerede har registrert ditt bankkort, kan du også betale til vanlig automat eller på onepark.no innen 48 timer. Kunder som ikke betaler innen 48 timer vil motta en faktura i posten.

Våre parkeringsanlegg i Bergen:

Flesland flyplass

Oasen kjøpesenter

Comfort Hotel Bergen Airport

Parkering på Flesland flyplass

ONEPARK tilbyr både kort- og langtidsparkering ved Flesland til hyggelige priser. Vår pris for parkering ligger på en tredel av det du må betale på flyplassen.

Når du benytter deg av vår parkering i Bergen, kan du enkelt betale med kort på forhånd på en av de tre betalingsautomatene på stedet. Husk bare å legg billetten synlig i frontruta for kontroll. Man kan også benytte EasyPark for betaling med kode 8305.

Parkeringsanlegget vårt ligger langs Lilandsvegen, rundt 100 meter fra innkjørselen til Lønningenvegen. Her får du parkering med 12-15 minutters gangavstand til Terminalbygningen på Flesland flyplass. Hos ONEPARK får du et rimelig alternativ til parkering i Bergen.

Parkering på Oasen kjøpesenter

Skal du en tur innom Oasen kjøpesenter ka vi tilby et rimelig alternativ til parkering i Bergen med ONEPARK. Parkeringsanlegget driftes med Autopay. Dermed slipper du parkeringsbillett eller uroe deg for at parkeringstiden løper ut. Står du lenger enn de tre timene med gratis parkering, betaler du ekstra først når du drar.

Har du behov for mer enn tre timers parkering i Bergen, har du ulike betalingsalternativer:

Ved avreise med kort til automat.

Betale på nett innen 48 timer.

Automatisk trekk på kort gjennom vår digitale betalingstjeneste. Registrer deg her.

Faktura i posten. Her kommer det et ekstra fakturagebyr.Husk at korttidsparkeringen ved Meny har kun én time gratis parkering. Deretter påløper ordinær parkeringsavgift for parkering i Bergen.

Parkering Comfort Hotel Bergen Airport

I tillegg til vårt parkeringsanlegg på Lilandsvegen, finner du også 115 parkeringsplasser i kjelleren under Comfort Hotel. Herfra går det shuttlebuss til flyterminalen på Flesland. Den nye terminalen ligger kun to minutters gange unna vår parkering.

Også her kan du bruke betalingsløsningen Autopay for en enkel og smidig betaling. Samme betalingsalternativer som nevnt ovenfor gjelder for all vår parkering i Bergen. Med autopay slipper du å bekymre deg for unødvendige bøter, dersom du blir stående litt lenger enn planlagt ved vår parkering i Bergen.

Om oss

ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi jobber for økt kundetilfredshet og bedre omdømme for oppdragsgivere og bransje - også innen lokal parkering i Bergen.

Våre medarbeidere har gjennom flere tiår bygget opp en betydelig kunnskap innen parkeringsbransjen. Dette betyr at ONEPARK vet hva kundene forventer, hva som er mulig å tilby innenfor lønnsomhetens rammer og hvordan dette skal tilbys på en best mulig måte.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr kort- og langtidsparkering, i tillegg til konkurransedyktige priser på parkering i Bergen. Avhengig av hvor du ønsker å parkere, kan vi tilby fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC/motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering på nett

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Bergen eller ellers i Norge, kan du ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkering i Bergen direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.

Benytt et av våre parkeringsanlegg neste gang du trenger rimelig parkering i Bergen. Besøk vår hjemmeside for å finne mer detaljert informasjon eller kontakt oss direkte.