Asker stasjon

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din ved Asker stasjon? Da er vårt parkeringshus ved Asker stasjon et godt alternativ for deg som har behov for parkering i nærheten av stasjonen. Parkering Asker stasjon ligger sentralt til i Asker, inntil Asker stasjon. Parkeringshuset har egen utgang rett ut til perrongen, med god adkomst til alle spor. Det er enkel avkjøring fra E18 til Parkering Asker stasjon, som er godt merket med offentlige henvisningsskilt. Parkering Asker stasjon tilbyr enkel og trygg parkering.

Parkering Asker stasjon ligger i gangavstand til Asker stadion, Asker videregående skole og selvfølgelig Asker stasjon. Parkering blir ikke lettere enn dette.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om parkering Asker stasjon. Har du spørsmål om vårt parkeringshus ved Asker stasjon eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering ved Asker stasjon.

PARKERING ASKER STASJON

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som ved Asker stasjon.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Oslo og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for parkering ved Asker stasjon og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Oslo eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.