Akraden fasade

Arkaden kjøpesenter i Skien er selskapets siste nye oppdrag. Også her har oppdragsgiver, som i dette tilfellet er Aberdeen, valgt AUTOPAY parkeringssystem som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.

Parkeringsanlegget ved Arkaden kjøpesenter i Skien er på ca 240 plasser. Her vil parkerende kunne kjøre inn og ut av det sentrumsplasserte anlegget uten å risikere bot. Registrerer man seg på nett på forhånd, vil man enkelt kunne knytte betalingskort til skiltnummer for automatisk belastning ved utkjøring. Registrér deg her. Dersom man ikke registrerer seg på forhånd kan man gjøre opp for parkeringen i automaten eller ONEPARKS nettløsning innen 48 timer. Alternativt kan man, uten å foreta seg noe, få tilsendt faktura i posten. Nok et kjøpesenter hvor kunder slipper å bekymre seg for bøter.

Arkaden Skien storsenter er beliggende sentralt i Skien sentrum, og har pr i dag ca 25 butikker og andre virksomheter. Storsenteret forvaltes av Aberdeen.

Vi er svært fornøyd med at vi ser ut til å ha en stadig sterkere posisjon blant landets gårdeiere og eiendomsselskaper. AUTOPAY- løsningen er valgt også for dette senteret. Vi ser frem mot et spennende samarbeid i tiden fremover. -For ONEPARK er dette et godt tilskudd til vår voksende portefølje, sier Adm direktør Leif Nymoen i ONEPARK AS.