Image003

ONEPARK skal levere AUTOPAY parkeringssystem, som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.

AUTOPAY parkeringssystem til p-huset på ca. 500 parkeringsplasser. Her vil parkerende kunne kjøre inn og ut av anlegget uten å risikere bot. Registrerer man seg på nett på forhånd, vil man enkelt kunne knytte betalingskort til skiltnummer for automatisk belastning ved utkjøring. Registrér deg her. Dersom man ikke registrerer seg på forhånd kan man gjøre opp for parkeringen i automaten eller ONEPARKS nettløsning innen 48 timer. Alternativt kan man, uten å foreta seg noe, få tilsendt faktura i posten. Enklere blir det ikke.

Ved utendørsområder blir det satt opp tradisjonelle betalingsautomater på flere områder. Pt er det ca. 150 p-plasser utendørs. På sikt håper ONEPARK å installere AUTOPAY også utendørs, slik at man tar bort risiko for å få en bot.

HasleLinje er et nærings og boligprosjekt på Hasle, mellom Økern, Løren og Frydenberg. Prosjektet utvikles av Høegh Eiendom. Området er på 100 mål, eller tilsvarende 14 fotballbaner. Mange hundre boligenheter skal realiseres samtidig som nærmere 100.000 kvadratmeter næringsarealer er i ferd med å fylles.

- Dette er en stor og god ny kunde for oss, sier nytilsatt adm direktør for ONEPARK AS, Leif Nymoen.

- For ONEPARK er dette et godt tilskudd til vår voksende portefølje, og bekrefter at vi har riktige og innovative produkter som sikrer oss stadig nye kunder og ønsket vekst de neste årene, sier Nymoen.