ONEPARK skal levere AUTOPAY parkeringssystem, som benytter LPR kameraer for lesing av bilskilt inn og ut av p-huset.

AUTOPAY parkeringssystemet til p-huset i kjøpesenteret t er på ca. 800 parkeringsplasser. Her vil parkerende kunne kjøre inn og ut av anlegget uten å risikere bot. Dersom man registrerer seg på nett på forhånd, vil man enkelt kunne knytte betalingskort til skiltnummer for automatisk trekk ved utpassering. Enklere blir det ikke. Registrér deg her. Dersom man ikke registrerer seg på forhånd kan man gjøre opp for parkeringen i automaten eller ONEPARKS nettløsning innen 48 timer. Alternativt kan man, uten å foreta seg noe, få tilsendt faktura i posten.

Ved utendørsområder blir det satt opp tradisjonelle betalingsautomater ved to områder. På sikt ønsker begge parter å installere AUTOPAY også utendørs, slik at man tar bort risiko for å få en bot også for disse parkengsplassene.

Trekanten kjøpesenter er et godt kjent kjøpesenter for beboere i Asker og områdene rundt. Kjøpesenteret er eiet av Citycon og har ca 75 butikker i tillegg til helse- og kulturtilbud.

Vi er svært fornøyd med at Citycon har valgt ONEPARK og AUTOPAY løsningen også for dette kjøpesenteret. Vi ser frem mot et spennende samarbeid i tiden fremover. -For ONEPARK er dette et godt tilskudd til vår voksende portefølje, og bekrefter at vi har riktige og innovative produkter som sikrer oss stadig nye kunder og ønsket vekst de neste årene, uttaler adm direktør Leif Nymoen i ONEPARK as.